Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τη σπείρα με τις διπλές φόρμες!

Οι δράστες κρατούνται στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι δράστες κρατούνται στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η σπείρα παρακολουθούσε ποιοι έκαναν μεγάλες αναλήψεις…

τόσο από ΑΤΜ, όσο και μέσα στις τράπεζες. Και στις δύο περιπτώσεις ακολουθούσαν το υποψήφιο θύμα και όταν έβρισκαν την κατάλληλη ευκαιρία, του άρπαζαν τα χρήματα. Οι δράστες ομολόγησαν ότι ανάμεσα στις κλοπές που είχαν διαπράξει ήταν και εκείνη που έγινε στις 29 Δεκεμβρίου στη λαχαναγορά Θεσσαλονίκης. Τότε είχαν ακολουθήσει γυναίκα που μόλις είχε κάνει ανάληψη και της είχαν βουτήξει 10.500€. (διαβάστε το σχετικό άρθρο και δείτε το σχετικό βίντεο)

Οι δράστες αποκάλυψαν στους αστυνομικούς πως για να μην κινούν υποψίες, φορούσαν πάντα δύο φόρμες. Άλλη φορούσαν στην τράπεζα και άλλη όταν έκαναν την επίθεση. Πολύ απλά έβγαζαν τη μία φόρμα όταν έφευγαν από την τράπεζα και έμεναν με την άλλη που φορούσαν από μέσα.

Η αστυνομία το μόνο στοιχείο που είχε για τη σπείρα, ήταν ότι χρησιμοποιούσαν στις επιθέσεις ένα μοτοποδήλατο. Αυτό εντοπίστηκε έξω από τραπεζικό υποκατάστημα και η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη των τριών ατόμων είχε ξεκινήσει. Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να ακολουθήσουν τους δράστες που ετοίμαζαν νέο χτύπημα στο κέντρο της πόλης.

Την στιγμή όμως που πλησίασαν απειλητικά το υποψήφιο θύμα τους περικύκλωσαν και κατάφεραν να τους συλλάβουν…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε