Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Έσωσαν παγιδευμένο οδηγό και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους – Αυτοψία στο σημείο [pics]

Θεσσαλονίκη: Έσωσαν παγιδευμένο οδηγό και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους – Αυτοψία στο σημείο [pics]

Πρωταγωνιστές της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη, οδηγοί του ΟΑΣΘ. Έτρεξαν και κράτησαν στη ζωή έναν οδηγό που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό του, μετά από τροχαίο…

Στον απεγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου βοήθησαν οδηγοί του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από εκτροπή του οχήματός του. Συγκεκριμένα, ο άτυχος οδηγός κινούνταν επί της οδού Κατσιμίδη, ερχόμενος από την Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

Ως αποτέλεσμα το όχημα εξετράπη της πορείας του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, όπως αναφέρει η ομάδα “Think Simple”, σε σχετική ανάρτησή της. Το επιβατηγό Ι.Χ. έπεσε στις μπάρες δίπλα από τον τερματικό σταθμό του ΟΑΣΘ στην Τριανδρία.

Οδηγοί του ΟΑΣΘ έσπευσαν να βοηθήσουν των 80χρονο άνδρα, ώστε να απεγκλωβιστεί από το όχημά του, ενώ ειδοποίησαν και τις Αρχές.

Όπως αναφέρει η ομάδα Think Simple, «στο συγκεκριμένο σημείο σχεδόν καθημερινά αυτοκίνητα χάνουν τον έλεγχο λόγω ταχύτητας που αναπτύσσουν». Οι πρωταγωνιστές του απεγκλωβισμού θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, μετά τη σωτήρια πράξη τους και αυτό έχει ξεχωριστή σημασία

Οι φωτογραφίες από το σημείο που δημοσιεύτηκαν στο Facebook

Πηγή: facebook

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις