Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Γρήγορα, οικονομικά και πάνω απ’ όλα… οικολογικά!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ποδηλατομεταφορές δεμάτων και εγγράφων ξεκινάνε σύντομα, με την ίδρυση εταιρίας…

που προωθεί ένα γρήγορο, οικονομικό και οικολογικό τρόπο μεταφοράς δεμάτων στην πόλη. «Θα απασχολούνται δύο νεαροί άντρες ποδηλάτες, οι οποίοι με τα αγωνιστικά τους ποδήλατα, θα καλύπτουν όλη τη Θεσσαλονίκη, μέχρι την περιφερειακή οδό» εξηγεί ο ιδρυτής της εταιρίας.

Απαριθμώντας τα πλεονεκτήματα του ποδηλάτου, ο κ.Συμελίδης ανέφερε ότι είναι το μόνο όχημα που μπορεί να πάει πόρτα- πόρτα αφού, μέσα στο μποτιλιάρισμα, ξεφεύγει πιο εύκολα από τα μηχανάκια και έχει ελάχιστους περιορισμούς από τον ΚΟΚ.

«Με τους ταχυποδηλάτες, το δέμα που αποστέλλεται σε περιοχή του ιστορικού κέντρου μπορεί να είναι στον προορισμό του μέσα σε μία ώρα το αργότερο, με χρέωση 3 ευρώ ενώ αν ο πελάτης επιθυμεί να φτάσει σε μισή ώρα, η χρέωση θα είναι διπλάσια» λέει ο κ.Συμελίδης ξεκαθαρίζοντας ότι το κόστος κυμαίνεται από τρεις συντελεστές, το χρόνο παράδοσης, το βάρος του δέματος και τις περιοχές αποστολής- παράδοσης.

Οι 2 ποδηλάτες με ένα σακίδιο στον ώμο, μπορούν να κουβαλούν δέματα μέχρι 15 κιλά και να κάνουν ακόμα και μαζικές διανομές όπως προσκλητήρια γάμου και βαπτίσεων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε