Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: H βροχή δεν πτόησε τους Αγανακτισμένους

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Με σύνθημα, «δεν φεύγουμε εάν δεν φύγουν αυτοί» οι «Αγανακτισμένοι» της Θεσσαλονίκης συνέρευσαν παρά τη βροχή στην πλατεία Λευκού Πύργου.

Παρά την κακοκαιρία οι Αγανακτισμένοι της συμπρωτεύουσας έδωσαν βροντερό “παρών” για τρίτη συνεχόμενη Κυριακή φωνάζοντας πως “βρέχει αγανάκτιση”.

Πολίτες κάθε ηλικίας και κοινωνικής διαστρωμάτωσης άρχισαν να κατεβαίνουν σταδιακά μετά τις 6 το απόγευμα και υπό δυνατή βροχόπτωση στο Λευκό Πύργο, ενώνοντας τις φωνές τους μ’ αυτές των άλλων ευρωπαίων πολιτών στο πλαίσιο της σημερινής τρίτης πανευρωπαϊκής συγκέντρωσης των «Αγανακτισμένων».

Φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πολιτικής παρέμειναν στην πλατεία λευκού Πύργου έως τις 8.30 οπότε και συγκροτήθηκαν σε πορεία και κατευθύνθηκαν όπως είχε ανακοινωθεί μέσω κεντρικών δρόμων της πόλης προς τη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας-Θράκης, απ’ όπου επέστρεψαν στο σημείο της αφετηρίας.

Οι διοργανωτές της συγκέντρωσης καλούν όλο τον κόσμο σε μποϋκοτάζ αγορών την Τέταρτη, 15 Ιουνίου, ημέρα της πανεργατικής απεργίας.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο του Mega

Διαβάστε επίσης:

Περιμένουν λαοθάλασσα “Αγανακτισμένων” σήμερα στο Σύνταγμα

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε