Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Κορυφώνεται η έξοδος για το Πάσχα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ιδανικές καιρικές συνθήκες συνεχίζεται και σήμερα η έξοδος των Θεσσαλονικέων για το Πάσχα, με την κίνηση στις εξόδους της πόλης να εμφανίζεται εντονότερη μετά το μεσημέρι…

Oλιγόλεπτη ταλαιπωρία υφίστανται, πάντως, οι εκδρομείς στα διόδια των Μαλγάρων, επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Αθήνας, όπου στις 14.30 το μεσημέρι σχηματιζόταν ουρά μισού χιλιομέτρου (στο ρεύμα προς Αθήνα), παρά το γεγονός ότι λειτουργούν έξι θυρίδες εξυπηρέτησης των οδηγών, συν δύο αυτόματης διέλευσης (TEOPASS).

Στο μεταξύ, με πληρότητες που προσεγγίζουν το 100% αναχωρούν μετά το μεσημέρι, για διάφορους προορισμούς, τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, αν και το πρωί η κίνηση ήταν μάλλον περιορισμένη, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ “Μακεδονία”, Χρήστος Λιούπας. Κατά τον ίδιο, αυξημένη είναι τις τελευταίες ώρες η ροή προς διάφορους νομούς της Β.Ελλάδας, ενώ, αν χρειαστεί, θα χρησιμοποιηθούν και τα εφεδρικά λεωφορεία των ΚΤΕΛ, για έκτακτα δρομολόγια.

Εξάλλου, χωρίς προβλήματα διεξάγεται, μέχρι στιγμής, η κίνηση στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 16.00 το απόγευμα απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου, σε τμήματα των εθνικών οδών της χώρας.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) ανακοίνωσε ότι το Μεγάλο Σάββατο, το τελευταίο δρομολόγιο λεωφορείων (αναχώρηση) από αφετηρία και τέρμα κάθε γραμμής, θα πραγματοποιηθεί στις 22:00, καθώς η λήξη εργασίας του προσωπικού κίνησης θα γίνει στις 23.30. Πάντως, η νυχτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο78Ν «ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο», καθώς και τα νυκτερινά υπηρεσιακά λεωφορεία, θα λειτουργήσουν κανονικά, από τις 22:30 έως τις 06:25.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε