Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Για μια χαμένη υπόθεση πυροβόλησε τον δικηγόρο του ο ηλικιωμένος

ΦΩΤΟ από voria.gr
ΦΩΤΟ από voria.gr

Μια χαμένη υπόθεση, αστικής φύσεως, φαίνεται ότι ήταν ο λόγος που όπλισε το χέρι του 76χρονου, ο οποίος πυροβόλησε τον δικηγόρο Άδωνι Κουλιούφα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 32.

Ο ηλικιωμένος δράστης φαίνεται πως είχε διαφορές για ένα ακίνητο με συγγενικά του πρόσωπα. Την υπόθεση είχε αναλάβει να διευθετήσει στις δικαστικές αίθουσες ο συγκεκριμένος δικηγόρος, ωστόσο, δεν είχε αίσια έκβαση. Μάλιστα, θα έβγαινε το επόμενο διάστημα σε πλειστηριασμό το ακίνητο για τις διαφορές που είχε ο 76χρονος με τους συγγενείς του.

Αυτή λοιπόν, φαίνεται πως ήταν και η αιτία να πάρει στα χέρια του το όπλο ο συνταξιούχος και να στραφεί κατά του δικηγόρου. Ο ηλικιωμένος, σύμφωνα με μαρτυρίες, εισέβαλε το μεσημέρι σαν μαινόμενος ταύρος στο γραφείο του 45χρονου, όπου – σύμφωνα με την Αστυνομία – τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, το μηρό και το χέρι του.

 

Αμέσως μετά την πράξη του, ο 76χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία, την ίδια ώρα που ο τραυματισμένος δικηγόρος διακομίστηκε στο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται αφού πρώτα υποβλήθηκε σε χειρουργείο. Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πηγή: voria, ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε