Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νύχτα… φωτιάς!

Έτρεχε και δεν έφτανε η πυροσβεστική... - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έβαλαν φωτιά σε 5 αυτοκίνητα, σε 5 διαφορετικά σημεία της πόλης…

Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν 4 φορές σε οδούς της περιοχής Χαριλάου τα μεσάνυχτα και πρόλαβαν να εξαφανιστούν. Έβαλαν φωτιά σε 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις οδούς Π.Χόρν 22, Αλκαίου 1, Δ.Γληνού 35 και στη συμβολή των οδών Ηρακλέους και Μαυρογένους. Σε όλες τις περιπτώσεις η έγκαιρη επέμβαση της πυροσβεστικής πρόλαβε τα χειρότερα. Οι φωτιές δεν επεκτάθηκαν σε άλλα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και προκάλεσαν μόνο υλικές ζημιές σε εκείνα που έγιναν στόχος. Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες χρησιμοποίησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς που βρέθηκαν αργότερα στα σημεία των επιθέσεων.

Η τελευταία εμπρηστική επίθεση της νύχτας σημειώθηκε στην οδό Αγγελοπούλου 36 στην Τούμπα. Οι δράστες τοποθέτησαν προσανάμματα τζακιού στο πίσω μέρος αυτοκινήτου, που ήταν παρκαρισμένο σε πυλωτή και έβαλαν φωτιά. Οι φλόγες επεκτάθηκαν σε ένα ακόμη αυτοκίνητο και προκάλεσαν υλικές ζημιές. 

Σε όλες τις περιπτώσεις δεν σημειώθηκε τραυματισμός. Η αστυνομία δεν κρύβει την ανησυχία της για τα όσα έγιναν τη νύχτα αφού και στις 29 Ιανουαρίου είχαν σημειωθεί 6 εμπρηστικές επιθέσεις σε διαφορετικά σημεία της πόλης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε