Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: “Ο γιατρός την έσερνε ζωντανή” – Ξεσπούν ο σύζυγος και η μητέρα της Ντιάνας [vids]

Θεσσαλονίκη: “Ο γιατρός την έσερνε ζωντανή” – Ξεσπούν ο σύζυγος και η μητέρα της Ντιάνας [vids]

Συγκλονίζει η μητέρα της 36χρονης: “Θέλω την κόρη μου πίσω. Μπορεί να τη φέρει πίσω αυτός;”, λέει για τον κατηγορούμενο αγγειοχειρουργό.

Πόνος και οργή. Συντετριμμένοι οι στενοί συγγενείς της άτυχης μητέρας 3 παιδιών που όπως όλα δείχνουν βρήκε τον θάνατο μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου γιατρού.

“Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι ήταν λάθος. Έχει δείξει ιδιαίτερη επιμέλεια στο να αποκρύψει το έγκλημά του”, λέει για τον αγγειοχειρουργό ο σύζυγος της άτυχης 36χρονης.

Ο σύζυγος της 36χρονης μιλώντας στο Alpha αλλά και τον ΑΝΤ1 υποστηρίζει ότι ο κατηγορούμενος την έσερνε αναίσθητη στην προσπάθειά του να εξαφανίσει τα ίχνη του.

“Δεδομένου ότι από τα ευρήματα της ιατροδικαστού υπάρχουν γδαρσίματα που έγιναν εν ζωή, δεν αποκλείεται ο δράστης να την έσερνε ζωντανή πριν την βάλει στον κάδο για να την ξεφορτωθεί”, λέει ο σύζυγος της Ντιάνας.

“Ζητώ να γίνει αναπαράσταση για να φωτιστούν όλες οι λεπτομέρειες” προσθέτει, ενώ επιμένει ότι υπήρχε δόλος και δεν αποκλείει ο αγγειοχειρουργός να είχε συνεργό.

Συντετριμμένη και η μητέρα της Ντιάνα ξεσπά: “Τώρα τι θέλω; Θέλω την κόρη μου πίσω. Μπορεί να τη φέρει πίσω αυτός; Ήθελε να τη σκοτώσει….”

Η οικογένεια παρακαλεί όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την ημέρα της μοιραίας εφημερίας να μιλήσουν.

Την επόμενη εβδομάδα ο κατηγορούμενος γιατρός θα παρουσιαστεί ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Αμείλικτα ερωτήματα

Την ίδια ώρα τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη μοιραία εφημερία είναι αμείλικτα. Πώς στήθηκε μια χειρουργική επέμβαση με αναισθησία χωρίς αναισθησιολόγο και μάλιστα χωρίς αυτή να καταγραφεί στο μητρώο του νοσοκομείου; Γνώριζαν κάποιοι ότι γίνονταν άτυπα ιατρικές πράξεις; Πώς εγκατέλειψε τη νύχτα την εφημερία χωρίς να γίνει αντιληπτός;

Η διοικήτρια του Ιπποκράτειου μίλησε στον Alpha και είπε ότι προφανώς υπάρχουν παρατυπίες και ευθύνες, γι’ αυτό και έχει διαταχθεί και ΕΔΕ, ενώ σχολίασε ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν λεπτομέρειες για την υπόθεση αλλά δεν μιλούν…

Δείτε αναλυτικά το πόρισμα για τη μοιραία εφημερία ΕΔΩ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε