Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η Πάολα, ο Άραβας κροίσος και η “ζημιά” στο νυχτερινό κέντρο [vids]

Πάολα

Τα όσα έγιναν στο νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη προκαλούν συζητήσεις. Η Πάολα βγήκε στην πίστα και στο πρώτο τραπέζι καθόταν ένας Άραβας κροίσος…

Η Πάολα ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στην Θεσσαλονίκη με τον Στέλιο Ρόκκο, αλλά ένας Άραβας έγινε το πρόσωπο της νύχτας! Οι Θεσσαλονικείς περίμεναν με ανυπομονησία την επιστροφή της, αφού της έχουν μεγάλη αδυναμία εδώ και χρόνια, κάτι που φάνηκε από την πρώτη κιόλας βραδιά. Ωστόσο, στην πρεμιέρα δεν ήταν μόνο θαυμαστές της από τον Βορρά, αλλά και από το εξωτερικό.

Ο Άραβας που ήρθε για την Πάολα

Σύμφωνα με το Λοιπόν, ένας Άραβας με την παρέα του έκανε την εμφάνισή του στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και έκανε «μεγάλη ζημιά» αφού άνοιξε πολλά μπουκάλια και πανάκριβες σαμπάνιες. Ο συγκριμένος Άραβας θαυμάζει την τραγουδίστρια όχι μόνο για την γνήσια λαϊκή της φωνή, αλλά και για την εκρηκτική της παρουσία στην πίστα. Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά το τέλος της διασκέδασης του επέστρεψε στην πατρίδα του με ιδιωτικό αεροσκάφος, αφού ο λόγος της επίσκεψης του στην χώρα μας ήταν η Πάολα.

View this post on Instagram

Αθηνα loading!!!! #paola #monopaola #premiera #αγαπη_μονο #δεμιλιεμαι

A post shared by Fotis Kavazidis (@fotiskavazidis) on

Νέο look για την Πάολα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και οι θαυμαστές της, την είδαν με κατσαρά μαλλιά…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις