Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πήγαν να διαλύσουν γέφυρα του ΟΣΕ για να κλέψουν το μέταλλο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πρωταγωνιστές τρεις τσιγγάνοι, που τη νύχτα έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιό τους…

Μεταλλική γέφυρα του ΟΣΕ προσπάθησαν να διαλύσουν τρία άτομα, μέλη των λεγόμενων συμμοριών του σκραπ, προκειμένου να κλέψουν το μέταλλο. Συνελήφθησαν όμως επ’ αυτοφώρω και οδηγούνται στη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στο ‘Αδενδρο Θεσσαλονίκης, όπου οι τρεις συλληφθέντες -τσιγγάνοι- προσπαθούσαν να αποκολλήσουν μεταλλικά τμήματα της γέφυρας. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για έναν 36χρονο, μία 40χρονη και μία 36χρονη. Ακόμη αναζητείται 47χρονος συνεργός τους.

Από την Αστυνομία κατασχέθηκαν τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα κι ένα φορτηγό που ήταν φορτωμένα -μεταξύ άλλων- με φιάλες οξυγόνου και προπανίου, λάστιχα οξυγονοκόλλησης και συρματόσκοινα. Εξάλλου, στην κατοχή της 36χρονης βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Στο μεταξύ, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι από τις αρχές του καλοκαιριού διέπραξε έξι κλοπές και διαρρήξεις σε καταστήματα και μονοκατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Πολίχνης Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας ηλεκτρικές συσκευές και αλουμινένια αντικείμενα, τα οποία στη συνέχεια πουλούσε σε μάντρα περισυλλογής μετάλλων. Από την Αστυνομία αναζητείται και η ηλικίας 31 ετών ιδιοκτήτρια της μάντρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Πάρος:Αμετανόητος και προκλητικός ο ”δράκος” που κακοποίησε την 15χρονη Μυρτώ!


Αχαϊα: Θρίλερ με την εξαφάνιση της κόρης πασίγνωστου εμπόρου!


Ηλεία: ”Με φυλάκισε και με ανάγκαζε να εκδίδομαι καθημερινά”!

Ηγουμενίτσα: Εξέγερση αλλοδαπών κρατουμένων με 11 τραυματίες!

Καβάλα: Εφιάλτης στα χέρια των ”delivery” μέσα στο σπίτι του!


Αχαϊα:Ψάχνει νύφη,για πολιτικό γάμο μέχρι 80 ετών και δίνει 800€!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε