Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πρόσεξαν καλύτερα αυτό το βούτυρο και έμειναν με το στόμα ανοιχτό [pics]

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Με μια πρώτη ματιά τίποτα δεν φαινόταν περίεργο. Η συσκευασία με το βούτυρο βρισκόταν μέσα στο ψυγείο του σπιτιού του…

Μέσα σε βούτυρο έκρυβε το χασίς, ενώ είχε στο σπίτι του ειδικά διαμορφωμένο χώρο και πλήρη εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας. Στα ίχνη του εμπόρου ναρκωτικών και στον ταυτόχρονο εντοπισμό του εξοπλισμού του, οδήγησε η έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, στην περιοχή της Τούμπας, συνελήφθη ο 27χρονος Έλληνας, διότι σε έλεγχο που του έγινε αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήρης εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενος από συστήματα εξαερισμού, φωτισμού και λίπανσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 866,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης σε φούντα, 636 γραμμάρια αναμεμειγμένης κάνναβης με ποσότητα βουτύρου, 7 δενδρύλλια κάνναβης, σκεύη με υπολείμματα χασισελαίου, χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε