Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε τον δικηγόρο γιατί δεν του έδινε πίσω τα λεφτά του

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Προθεσμία να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο 76χρονος, ο οποίος χτες το μεσημέρι μπήκε στο γραφείο του 45χρονου δικηγόρου στη Θεσσαλονίκη και τον πυροβόλησε τρεις φορές με περίστροφο.

Σε βάρος του ηλικιωμένου δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία έως την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου οπότε και θα απολογηθεί.

Κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα ο 76χρονος αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους.

Τι υποστηρίζει ο δράστης

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 76χρονος τόσο στους αστυνομικούς όσο και ενώπιον του εισαγγελέα υποστήριξε ότι διαπληκτίστηκε με το δικηγόρο του για το χειρισμό προσωπικών του υποθέσεων. Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος είχε αστικές διαφορές με συγγενείς για κληρονομικά θέματα, υποθέσεις για τις οποίες είχαν εκδοθεί αποφάσεις σε βάρος του.

Μάλιστα θα έπρεπε να καταβάλει και χρήματα στους συγγενείς του σύμφωνα με τις αποφάσεις που είχαν εκδοθεί. Ο 76χρονος διαμαρτύρονταν στον 45χρονο δικηγόρο για το χειρισμό των συγκεκριμένων υποθέσεων και μάλιστα ζητούσε πίσω χρήματα που υποστηρίζει ότι έχει δώσει στον δικηγόρο.

Χτες ο 45χρονος δικηγόρος του ανέφερε ότι παραιτείται από τις συγκεκριμένες υποθέσεις, ο ηλικιωμένος απαίτησε να του επιστρέψει ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό και όταν αυτός αρνήθηκε τον πυροβόλησε με περίστροφο τρεις φορές. Στη συνέχεια παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εκδόθηκε και ανακοίνωση από τη ΛΑΕ Α’ Θεσσαλονίκης στην οποία ήταν μέλος ο 45χρονος δικηγόρος.

Πηγή: dailythess

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε