Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στήριξη από ΝΔ σε Ψωμιάδη – Βολές από Τρεμόπουλο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί η καταδίκη του Π.Ψωμιάδη – Την ερχόμενη Παρασκευή θα συναντηθεί με τον Α.Σαμαρά – Δείτε στο βίντεο τι λέει ο ίδιος…

Συνάντηση με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη θα έχει την Παρασκευή το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη του Προέδρου της ΝΔ την Παρασκευή το πρωί και προτού να αναχωρήσει για την περιοδεία του στην Ξάνθη, στη Ροδόπη και στον Έβρο.

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή την δικαστική απόφαση για τον κ. Ψωμιάδη είχε υπάρξει δύο φορές τηλεφωνική επικοινωνία των δύο αντρών την ώρα που η ΝΔ αν και αρνείται να σχολιάσει τις δικαστικές αποφάσεις δηλώνει τη στήριξή της στον κ. Ψωμιάδη.

Βολές από Τρεμόπουλο
”Οι κραυγές δεν πρέπει να εμποδίσουν την κυβέρνηση να πράξει το καθήκον της”, δήλωσε για την υπόθεση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων και περιφερειακός σύμβουλος, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Η διαδικασία της παύσης του κ. Ψωμιάδη από τα καθήκοντά του είναι «προδιαγεγραμμένη», είπε. «Κατανοούμε πόσο στριμωγμένος είναι. Η καταδίκη είναι ξεκάθαρη», σημείωσε και υποστήριξε ότι υπήρξαν χαριστικές συμπεριφορές του κ. Ψωμιάδη απέναντι σε βιομηχανίες, που καταστρέφουν τη λίμνη Κορώνεια.

Παράλληλα, σχολίασε το γεγονός ότι ο κ. Ψωμιάδης επικαλέστηκε δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο κ. Τρεμόπουλος ψήφισε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπέρ της ένταξης της ΠΓΔΜ στην Ευρωπαϊκή Ένωση με το όνομα Μακεδονία. Κατηγόρησε τον περιφερειάρχη ότι συκοφαντεί και παραποιεί τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων.

Στήριξη από Καλαφάτη
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ, Στ.Καλαφάτης τόνισε: ”Είναι πάγια η αρχή, σύμφωνα με την οποία οι δικαστικές αποφάσεις δεν αποτελούν αντικείμενο σχολιασμού. Πόσω μάλλον σε έναν δικαστικό αγώνα που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη. Σε πολιτικό επίπεδο, όμως, μπορούμε να πούμε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και τριάντα χρόνια δίνει τις εξετάσεις του καθημερινά και αξιολογείται από το λαό και της πόλης και της Βόρειας Ελλάδας, θετικά, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα”.

”Η Νέα Δημοκρατία αυτονόητα στηρίζει το σημαντικό στέλεχός της, τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Είναι πανθομολογούμενο ότι τα κίνητρα του περιφερειάρχη ήταν ευγενή και ανθρώπινα, σε καμία περίπτωση δεν ήταν ούτε ευτελή ούτε ταπεινά. Θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε μαζί του. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι ένα σημαντικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και φίλος του Αντώνη Σαμαρά” τόνισε, εξάλλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρης Βαρτζόπουλος…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε