Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο σύζυγος της μεσίτριας που δολοφονήθηκε – ”Δεν ήξερα τι να πω στα παιδιά” [vid]

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο σύζυγος της μεσίτριας που δολοφονήθηκε – ”Δεν ήξερα τι να πω στα παιδιά” [vid]

Έχουν περάσει τρεις μήνες από το έγκλημα που συντάραξε τη χώρα και ο σύζυγος της αδικοχαμένης Ντιάνας ξεσπά. Αυτή τη φορά αιτία της νέας αναστάτωσης η γραφειοκρατίας…

Όλα ξεκίνησαν με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης να ανακληθούν οι άδειες παραμονής των δυο ανήλικων παιδιών της Ντιάνας που είχε αποκτήσει με τον πρώτο της σύζυγο και τώρα μένουν με τον πατριό τους, την γιαγιά τους αλλά και την αδερφή τους στην Θεσσαλονίκη. Ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας, που έδωσε ώστε αυτή η απόφαση να αλλάξει μιλάει για την αναλγησία που επιδεικνύει η ελληνική πολιτεία στα δύο ανήλικα παιδιά της δολοφονημένης συζύγου του.

”Το σοκ και η ταραχή μας ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Τα παιδιά ρωτούσαν πως είναι δυνατόν να μην μπορούμε να παραμείνουμε στην Ελλάδα από τη στιγμή που έχουμε ένα μπαμπά που μας αγαπάει τόσο πολύ. Δεν ήξερα τι να τους απαντήσω” λέει ο ίδιος στον ΑΝΤ1 και συνεχίζει: ”αυτό το πρόβλημα λύθηκε αλλά ο πόνος παραμένει. Η μεθοδολογία του γιατρού δείχνει πως δεν πρόκειται για ιατρικό λάθος”. Ο αγγειοχειρουργός παραμένει προφυλακισμένος…

Για το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης της μεσίτριας, στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός είχε πει αρχικά στην ανακρίτρια ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα δεν προσήλθε στο προγραμματισμένο τους ραντεβού. Μάλιστα τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο». Επίσης, ο αγγειοχειρούργος ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο. Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος είχε υποστηρίξει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Πριν από ένα περίπου μήνα όμως, ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε ότι η 36χρονη πέθανε κατά τη διάρκεια της εγχείρησης που της έκανε ο ίδιος αλλά απέδωσε το θάνατό της στο φάρμακο για την αναισθησία που της είχε χορηγηθεί. Για να δικαιολογήσει το γεγονός πως στη συνέχεια πήρε το άψυχο σώμα της από το νοσοκομείο και με το αυτοκίνητό του το μετέφερε και το πέταξε σε χαράδρα στην περιοχή Παλιούρι Χαλκιδικής, όπου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, είπε πως το έκανε γιατί φοβήθηκε. Υποστήριξε πως λειτούργησε υπό καθεστώς φόβου εξαιτίας του θανάτου της ασθενούς.

Πληροφορίες: Τηλεόραση ΑΝΤ1

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε