Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η ”μάχη” με τα σκουπίδια της πόλης!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω εκτάκτων βλαβών στους τράκτορες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των σκουπιδιών

«Μάχη» με τα σκουπίδια δίνουν οι υπάλληλοι στον τομέα της καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης, επιχειρώντας να αποκαταστήσουν την εικόνα με τους γεμάτους κάδους απορριμμάτων που παρατηρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του δήμου το πρόβλημα παρουσιάστηκε λόγω εκτάκτων βλαβών στους τράκτορες, οι οποίοι χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των σκουπιδιών από το σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων που λειτουργεί στην περιοχή του Φοίνικα έως το ΧΥΤΑ της Μαυροράχης.

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης και Καθαριότητας, Θανάσης Παππάς, οι τράκτορες επισκευάστηκαν και η αποκομιδή των απορριμμάτων πλέον γίνεται κανονικά. Ωστόσο τις προηγούμενες ώρες παρατηρήθηκαν σωροί από σκουπίδια σε αρκετές περιοχές, κυρίως στα ανατολικά της πόλης.

Η εικόνα αυτή θα αρχίσει να βελτιώνεται σημαντικά από σήμερα καθώς τα συνεργεία δουλεύουν συνεχείς βάρδιες.«Η οικονομική κρίση δεν φαίνεται να αγγίζει τους θεσσαλονικείς. Καθημερινά έχουμε τόνους σκουπιδιών στην πόλη», καταλήγει ο κ.Παππάς, προσθέτοντας πως αυτό το διάστημα η αποκομιδή γίνεται από 15 έως 18 απορριμματοφόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο:”Με βίαζαν και με κακοποιούσαν με ένα ξύλο”!

Κρήτη: Το δράμα ενός 16χρονου παιδιού – Μια ζωή… βασανιστική!

Βόλος: Φρίκη στο Πανθεσσαλικό – Βρέθηκαν οστά ηλικιωμένης!

Αγρίνιο: Τον έβλεπαν από το κατάστημα να κόβει τις φλέβες του!

Πάτρα: Ανάληψη χρημάτων… γιοκ, λόγω Μέρκελ – Δείτε φωτό!

Θεσσαλονίκη: ”Τρελή” κούρσα αυτοκινήτου με δύο νεκρούς!

Πύργος:O πάγκος της όμορφης Κινέζας έκρυβε οπλισμό – Δείτε φωτό!

Εύβοια: To αυτοκίνητο δεν έπαιρνε μπροστά με τίποτα – ”Τρελάθηκα όταν κατάλαβα τι είχε συμβεί”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε