Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Της νοίκιασε το σπίτι για να γίνει οίκος ανοχής!

Θεσσαλονίκη: Της νοίκιασε το σπίτι για να γίνει οίκος ανοχής!

Οι πελάτες που πήγαιναν στο σπίτι δεν γνώριζαν τα ένοχα μυστικά του – Χειροπέδες στην υπεύθυνη, στον προαγωγό και στην 33χρονη ιερόδουλη…

Οι συλλήψεις έγιναν αργά το βράδυ, σε σπίτι που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι πληροφορίες που έφτασαν στη ασφάλεια, ότι ο συγκεκριμένος χώρος είχε μετατραπεί σε οίκος ανοχής, με τις ευλογίες της 47χρονης ιδιοκτήτριας, αποδείχθηκαν ακριβείς.

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μία 33χρονη ιερόδουλη, δεν είχε άδεια άσκησης του επαγγέλματος και δεν είχε υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Το γεγονός φέρεται να απέκρυπτε από τους πελάτες, που πήγαιναν στο διαμέρισμα καθημερινά.

Η ιερόδουλη συνελήφθη και μαζί της στο τμήμα, την ακολούθησε ο προαγωγός και η υπεύθυνη του παράνομου οίκου ανοχής. Ο 59χρονος σωματέμπορος, είχε πάνω του ένα στιλέτο.

Σε βάρος της 47χρονης ιδιοκτήτριας του οικήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία, επειδή παραχώρησε το σπίτι στην 33χρονη για να χρησιμοποιείται ως οίκος ανοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Μυτιλήνη: ”Τον σακάτεψαν Αλβανοί επειδή αναφέρθηκε στη Χρυσή Αυγή”!

Συνεχής ενημέρωση για τα πύρινα μέτωπα σε ολόκληρη τη χώρα

Κρήτη:Να,γιατί λένε ότι το χρήμα και ο έρωτας δεν κρύβονται…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε