Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το lockdown έκλεισε τους οίκους ανοχής και έφερε χαμό σε σπίτια και ξενοδοχεία

Θεσσαλονίκη: Το lockdown έκλεισε τους οίκους ανοχής και έφερε χαμό σε σπίτια και ξενοδοχεία
ΑΠΕ ΜΠΕ

Μπορεί τα κόκκινα φωτάκια στους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη ελέω lockdown να έχουν σβήσει, οι παράνομες ερωτικές συναντήσεις το ίδιο διάστημα «ανθίζουν».

Με δεδομένο τα «λουκέτα» στους οίκους ανοχής στη Θεσσαλονίκη εξαιτίας του lockdown τα παράνομα ερωτικά ραντεβουδάκια σε σπίτια και ξενοδοχεία έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, καθώς το φαινόμενο του σεξ… delivery παρουσιάζει τεράστια ζήτηση, όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ του Thesstoday.gr.

«Oι οίκοι ανοχής μπορεί να έκλεισαν αλλά η παραπορνεία δουλεύει», δηλώνει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδας και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Γίνεται χαμός στα σπίτια και στα ξενοδοχεία, όπου εκεί δεν υπάρχουν τα ίδια μέτρα όπως στις επιχειρήσεις του κλάδου. Εμείς λαμβάναμε όλα τα μέτρα προστασίας, στους άλλους χώρους εν καιρώ lockdown δεν ξέρουμε καν τι συμβαίνει, αν χρησιμοποιούν προφυλάξεις, αν κάνουν self test».

Ραντεβού στα τυφλά

«Δεν θέλω να δει κάποιος στην πολυκατοικία που μένω ότι έρχεται μια καλοντυμένη γυναίκα, η οποία φεύγει μετά από μία ώρα. Προφανώς και θα καταλάβουν τι συμβαίνει. Γι’ αυτό μου πρότεινε να πάω στον δικό της χώρο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Δέχτηκα και πλήρωσα 100 ευρώ για μία ώρα», τονίζει υπό καθεστώς ανωνυμίας ο Π.Μ., συμπληρώνοντας ωστόσο ότι παρέλειψε να ρωτήσει αν η 39χρονη παρτενέρ του έκανε self test πριν τη συνάντησή τους.

Από τους οίκους ανοχής στο… πεζοδρόμιο

Το ThessToday.gr πραγματοποίησε αυτοψία στην ευρύτερη περιοχή της Γιαννιτσών και της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη, λίγα 24ωρα πριν η αστυνομία προχωρήσει σε επιχείρηση – «σκούπα».

Πολλές ιερόδουλες «βγήκαν» στο πεζοδρόμιο λόγω των λουκέτων στους οίκους ανοχής, με την τιμή για ραντεβού σε ορισμένες περιπτώσεις να κοστολογείται στα 40 ευρώ ή ακόμη και 20 ευρώ:

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις