Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Το μασάζ στο σπίτι της βγήκε ξινό – Η δυσάρεστη έκπληξη που περίμενε την κοπέλα

ΦΩΤΟ από seleo.gr

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο σε αυτόφωρες συλλήψεις για κλοπές, ενώ κατάφεραν να εξιχνιάσουν δέκα περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση ληστείας.

Συγκεκριμένα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας, Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για περιπτώσεις κλοπών.

Επίσης, κατά τις συνεχιζόμενες έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών οι οποίοι ενέχονται σε υποθέσεις ληστειών και κλοπών που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο χρόνο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν 10 περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση ληστείας – πρόκειται για αρπαγή αλυσίδας με χρήση σωματικής βίας- σχηματίζοντας σχετικές δικογραφίες σε βάρος δέκα συνολικά ατόμων.

Χαρακτηριστική είναι η υπόθεση ενός μασέρ που «σήκωσε» 200 ευρώ, μέσα από το σπίτι της πελάτισσάς του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι περιπολίες για την αστυνόμευση του Νομού και οι έρευνες για την ταυτοποίηση δραστών διαφόρων αδικημάτων θα συνεχιστούν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις