Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τους “κούφανε” ο οδηγός πάνω στο μηχανάκι του – Οι εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο [pics]

Θεσσαλονίκη: Τους “κούφανε” ο οδηγός πάνω στο μηχανάκι του – Οι εικόνες που σαρώνουν το διαδίκτυο [pics]

Κατά καιρους εχουμε δει παράνομα παρκαρίσματα που ξεπερνούν κάθε φαντασία, αλλά και συμπεριφορές οδηγών που έχουν εκπλήξει τόσο τους αυτόπτες μάρτυρες όσο και τους χρήστες των social media. Αυτή τη φορά όμως οδηγός… προχώρησε ένα βήμα παρακάτω!

Αποφάσισε να μεταφέρει το στρώμα του πάνω στο μηχανάκι του. Χαρακατηριστηκά κινούνταν επί της Εγνατίας με στρώμα πάνω στο μηχανάκι!Οι παράκατω φωτογραφίες που δημοσίευσε χρήστης του facebook , στη ομάδα ΕΡΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΑΣΘ & ΕΜΠΟΔΙΑ, συνοδεύονται με το έξης σχόλιο,  «αποκλειστικές φωτογραφίες από τα καινούργια μέσα μαζικής μεταφοράς στην πόλη της Θεσσαλονίκης!!! Διαθέτη ανατομικό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια τύπου Bonnell για την μεταφορά τεσσάρων επιβατών, μπορεί ακόμη να μεταφέρει έως και έξι σακούλες super market».

Μεταφορά νεογέννητου σε μηχανάκι

Αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις, στο διαδίκτυο και όχι μόνο, προκαλεί η φωτογραφία που ανέβηκε στο facebook και δείχνει τον τρόπο που μεταφέρεται ένα νεογέννητο μωρό, πάνω σε μηχανάκι. Στην εικόνα που έχει γίνει viral, βλέπουμε το μηχανάκι εν κινήσει. Ο οδηγός φοράει κράνος και πίσω του μια γυναίκα, κρατά με το ένα της χέρι ένα παιδικό καθισματάκι για νεογέννητα, μέσα στο οποίο διακρίνεται και το μωρό!

Η επίμαχη φωτογραφία, τραβήχτηκε την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία στο facebook. Όπως διαβάζουμε στο κείμενο που τη συνοδεύει, ειδοποιήθηκε η αστυνομία αμέσως, αλλά εκείνη αρνήθηκε να επέμβει δηλώνοντας πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Η καταγγελία που σαρώνει το facebook

«Tην Παρασκευή 08/09/2017 κοινοποιήθηκε η παρακάτω φωτογραφία. Η αστυνομία της Μυτιλήνης ειδοποιήθηκε κ η απάντηση τους ήταν «δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι»!

Εάν δεν μπορεί η αστυνομία ποιος μπορεί; κάποιος πρέπει να μάθει στον κάθε ανεύθυνο γονιό ότι η οδική συμπεριφορά τους μπορεί να είναι θανάσιμη. Απαράδεκτη η απάντηση από τις αρχές. Κοινοποιήστε μήπως τουλάχιστον έτσι ντραπούν οι γονείς και σταματήσουν να το κάνουν! Οι αρχές μέχρι να αποφασίσουν να κάνουν κάτι ίσως να είναι αργά»!

https://www.facebook.com/sofia.kaltsatou/posts/10214597878800585

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις