Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τροχαία ατυχήματα λόγω παγετού – Αυτοκίνητα έπεσαν στις μπάρες!

ΦΩΤΟ από thesstoday.gr
ΦΩΤΟ από thesstoday.gr

Αυξημένη κίνηση στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, με τον δρόμο να κρύβει παγίδες…

Τροχαία ατυχήματα είχαμε στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Νεάπολης-Ασβεστοχωρίου, με κατεύθυνση προς Δυτικά. Όπως μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη, δύο οχήματα, ξέφυγαν από την πορεία τους, λόγω παγετού στο δρόμο και έπεσαν στις μπαριέρες, στο ίδιο σημείο όπου είχε συμβεί ανάλογο περιστατικό την περασμένη Δευτέρα.

Οι οδηγοί που κινούνται στον περιφερειακό χρειάζεται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή, ενώ ήδη στην περιοχή επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, η ΔΕΣΕ ενημερώθηκε από τις 03:30 τα ξημερώματα. “Πιάνουμε δουλειά στις 07:00” ήταν η απάντησή τους κατά τις ίδιες πληροφορίες. Η Εγνατία οδός εξυπηρετεί την Τροχαία δίνοντας αλάτι από το σταθμό της στο Δερβένι και οι ίδιοι οι τροχονόμοι το ρίχνουν όπου χρειάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τροχαία θα ενημερώσει σήμερα την Περιφέρεια και θα ζητήσει παρέμβαση του εισαγγελέα. Τα χέρια ψηλά σηκώνει η περιφέρεια ελλείψει χρημάτων. Δεν υπάρχει ακόμα ανάδοχος που θα αναλάβει το έργο εκχιονισμού. Δεν μπορεί η περιφέρεια λόγω έλλειψης κονδυλίων να συντηρήσει τα μηχανήματα, καθώς δεν έχει προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Κρήτη: Η τελευταία πράξη του δράματος – Σπαρακτικοί λυγμοί για τους δύο νεκρούς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε