Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χαλάει ο καιρός από το Σάββατο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Για επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, από αύριο Σάββατο με έντονες βροχές και καταιγίδες και ενισχυμένους νότιους ανέμους που θα πνέουν με ένταση μέχρι και 8 μποφόρ στα πελάγη, προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο του το λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Τα φαινόμενα κακοκαιρίας θα εκδηλωθούν αρχικά στο Β. Ιόνιο και θα επηρεάσουν σταδιακά την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά Ελλάδα τη Δυτική Πελοπόννησο, πρόσκαιρα το νότιο Ιόνιο και τις βραδινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Την Κυριακή θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη Μακεδονία, τη Δυτική και Βόρεια Θεσσαλία και την Κεντρική Στερεά Ελλάδα, ενώ οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν με ένταση 8 μποφόρ και τοπικά μέχρι και 9 μποφόρ.

Η κακοκαιρία από το απόγευμα της Δευτέρας θα υποχωρήσει. Ωστόσο, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήουν σταδιακά την Τρίτη.

Διαβάστε ακόμα:

Άλλη μια σιδερόφραχτη επέτειος – Φρούριο η Θεσσαλονίκη για την επέτειο του “Όχι” – Χρειάζεται πρόσκληση ακόμη και για την εκκλησία!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε