Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα ο εφοδιασμός της αγοράς με καύσιμα

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Μπορεί η κίνηση στα πρατήρια της Θεσσαλονίκης να καταγράφεται σήμερα αυξημένη ως και 40%, πλην όμως, «όλα βαίνουν ομαλά», όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Βενζινοπωλών «Μέγας Αλέξανδρος», Θέμης Κιουρτζής.

Όπως είπε, οι καταναλωτές φοβούμενοι τυχόν ελλείψεις στην αγορά, λόγω της απεργίας διαρκείας που ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ, φροντίζουν να φουλάρουν τα ρεζερβουάρ τους.

Πάντως, όπως επεσήμανε ο κ. Κιουρτζής, η δομή της εγχώριας πετρελαϊκής αγοράς είναι τέτοια που η απεργία στα ΕΛΠΕ από μόνη της δεν μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα εφοδιασμού.

Σήμερα, πάντως, οι εργαζόμενοι στα ΕΛΠΕ είχαν συγκεντρωθεί, από νωρίς το πρωί, έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ιωνία και προς το μεσημέρι προχώρησαν στο κλείσιμο των μονάδων του εργοστασίου, ώστε να σταματήσει η παραγωγή, ενώ ήδη έχουν ανασταλεί οι φορτώσεις, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων τους, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Το παιχνίδι με τα καύσιμα που στερεύουν! “‘Εχουμε μόνο για 3 μέρες” έλεγαν από το πρωί οι βενζινοπώλες πριν καν σχηματιστούν οι ουρές στα πρατήρια

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε