Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Υπάλληλοι των ΚΤΕΟ ζητούσαν και έπαιρναν φακελάκια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ένα αντρόγυνο είχε στησει ολόκληρη επιχείρηση και καταδικάστηκε από το Εφετείο – Ακόμη ένας υπάλληλος πιάστηκε επ αυτοφώρω την ώρα που χρηματιζόταν…

Υπάλληλος του Β’ ΚΤΕΟ Θεσσαλονίκης καταδικάστηκε από το Εφετείο Θεσσαλονίκης σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 40 μηνών επειδή έπαιρνε «φακελάκια» από πελάτες, προκειμένου να βεβαιώσει την καταλληλότητα κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, κατηγορείτο για 14 περιπτώσεις δωροδοκίας κατά το 2004. Η δε «ταρίφα» ξεκινούσε από 40 ευρώ και ξεπερνούσε τα 100 ευρώ, ανάλογα με την παλαιότητα των αυτοκινήτων.

Για την ίδια υπόθεση καταδικάστηκε σε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 26 μηνών μια γυναίκα που λειτουργούσε ως μεσάζουσα, καθώς ήταν αυτή που έστελνε τους ενδιαφερόμενους πελάτες στο συγκεκριμένο υπάλληλο. Το πρωτόδικο δικαστήριο τούς είχε επιβάλει εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 48 μηνών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος έπειτα από σχετικές καταγγελίες. Στο πλαίσιο των ερευνών, οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ. είχαν συλλάβει επ’ αυτοφώρω έναν ακόμη υπάλληλο του ίδιου ΚΤΕΟ, την ώρα που χρηματιζόταν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε