Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:Η Χρυσή Αυγή σε ρόλο ΟΑΕΔ – Δείτε την αφίσα!

ΦΩΤΟ από seleo.gr
ΦΩΤΟ από seleo.gr

Μετά τις εθελοντικές αιμοδοσίες και τις διανομές τροφίμων μόνο για Ελληνες, τώρα έρχονται και οι υπηρεσίες εύρεσης εργασίας μόνο για Ελληνες, από τη Χρυσή Αυγή

“Είσαι άνεργος; Ζεις στη Θεσσαλονίκη; Τώρα τέρμα οι ουρές στον ΟΑΕΔ. Μόνη προϋπόθεση βέβαια να εισαι… Έλληνας”. Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι το σλόγκαν της τοπικής οργάνωσης του συνδέσμου στην Θεσσαλονίκη, που τώρα σε ρόλο ΟΑΕΔ αναλαμβάνει να βρει δουλειά σε άνεργους Έλληνες όπως μας πληροφορεί αφίσα της.
ΦΩΤΟ από seleo.gr
Το κόμμα είχε προαναγγείλει στις 28 Σεπτεμβρίου την πρόθεσή του, να δημιουργήσει τον δικό του τύπο ΟΑΕΔ. Σε ανακοίνωση που είχε βγάλει τότε η Χρυσή Αυγή ανάφερε: «Όποιος άνεργος Έλληνας πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να επικοινωνεί με τα κατά τόπους γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου και να εγγράφεται στους σχετικούς καταλόγους ανεύρεσης εργασίας, αναφέροντάς μας μόνο το ονοματεπώνυμο, την ειδικότητά του και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Ομοίως, όσοι εργοδότες επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες στις επιχειρήσεις τους, μπορούν να έρθουν σε επαφή με τις Τοπικές Οργανώσεις της Χρυσής Αυγής»

Ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, είχε δηλώσει ότι, εφόσον τα γραφεία ευρέσεως εργασίας της Χρυσής Αυγής δεν τηρούν τις νόμιμες διαδικασίες, θα κλείσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηλεία: Μεθυσμένος επιτέθηκε σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ με μαθητές!

Καλαμάτα: Αβάσταχτος πόνος για τον θάνατο της 19χρονης Μαρίας μετά από τροχαίο!

Πάτρα: Θάνατος από ”μαϊμού” viagra; – Ανησυχία για τις παραγγελίες στο ίντερνετ!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε