Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη:Μάχη για να κρατήσουν στη ζωή, μια 6χρονη και ένα 12χρονο αγοράκι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Ιπποκρατείου μία 6χρονη και ένας 12χρονος που τραυματίστηκαν σοβαρά η πρώτη από προπέλα σκάφους στη Χαλκιδική και ο δεύτερος από διερχόμενο όχημα στην Αλεξανδρούπολη.

Το κοριτσάκι , όπως ανέφερε ο διοικητής του Ιπποκρατείου, Γιώργος Χριστιανόπουλος, τραυματίστηκε την περασμένη Δευτέρα από προπέλα σκάφους, με αποτέλεσμα να υποστεί τέσσερα σοβαρά κατάγματα στην μετωποβρεγματοϊνιακή χώρα. Αρχικά διακομίστηκε στο Παπαγεωργίου όπου υποβλήθηκε στη εγχείρηση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου , όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 12χρονος είναι Γεωργιανός και είχε έρθει στην Ελλάδα μαζί με αποστολή παιδιών από τη χώρα του. Τραυματίστηκε χθες (17-07-2012) στην Αλεξανδρούπολη από μεγάλο όχημα, την ώρα που προσπαθούσε να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό κάταγμα στη λεκάνη και στο δεξιό μηρό καθώς και ρήξη ορθού.

Το αγόρι υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και χτες το απόγευμα μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκρατείου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Συνεχής ενημέρωση για τη μεγάλη φωτιά στην Αχαϊα

Κρήτη: Η Χρυσή Αυγή βγάζει παράνομους μετανάστες από σπίτια

Φθιώτιδα: Ο γιος απέτρεψε την αυτοκτονία του πατέρα του!

Πρέβεζα: Αγωνία και χειροκροτήματα για τον ναυαγοσώστη που έσωσε 12χρονο παιδί!

Κρήτη:Κόλλησε στο τελωνείο, το όνειρο ομογενούς για γάμο στα Χανιά!

Αχαϊα: Άγριος καυγάς λίγο πριν την κηδεία του πατέρα τους!

Ηράκλειο:Εκλιπαρούσαν για λίγο ελαιόλαδο-Φωτό και βίντεο με δραματικές εικόνες!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε