Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Θρίλερ στην Κω: 12χρονος βρέθηκε νεκρός – Στο λαιμό του ήταν τυλιγμένο το τηλέφωνο του μπάνιου!

Το μεσημέρι της Τετάρτης το νοσοκομειακό στο Πυλί, ενημερώθηκε για ατύχημα με θύμα ένα νεαρό αγόρι στην περιοχή…

Ωστόσο το θάνατο του παιδιού καλύπτει μυστήριο αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αν προήλθε από παθολογικά αίτια.

Το παιδί βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, τυλιγμένο με το τηλέφωνο του μπάνιου αλλά ο λαιμός του δεν ήταν ασφυκτικά δεμένος με αυτό…

Αμέσως ο πατέρας προσπάθησε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί του ενώ έλυσε και το καλώδιο από το λαιμό του,στην συνέχεια κάλεσε το ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε το άτυχο παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
 
Ο πατέρας του παιδιού συντετριμμένος ανέφερε πως στην αρχή νόμιζε ότι το παιδί αργούσε γιατί έπαιζε στην μπανίερα (κάτι που συνήθιζε να κάνει) και είναι πολύ πιθανό το καλώδιο να βρέθηκε στο λαιμό του επειδή το αγόρι έπαιζε με αυτό.

Η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα το πρωί, αναμένεται να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το μικρό αγόρι είχε πάει με τον πατέρα του διακοπές στην Κω, προερχόμενοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αμέσως μετά την τραγική είδηση, η μητέρα του μικρού αγοριού και η αδελφή του ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και σπεύδουν στο νησί.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει αποκλείσει προς το παρόν το ενδεχόμενο εγκληματικής πράξης, αλλά όλα τα άλλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το παιδί να πέθανε από παθολογικά αίτια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε