Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θρήνος στην Ηλεία για τον Σπύρο Γιατρά – Ο 25χρονος ξεψύχησε τον Δεκαπενταύγουστο

Θρήνος στην Ηλεία για τον Σπύρο Γιατρά – Ο 25χρονος ξεψύχησε τον Δεκαπενταύγουστο

Θρήνος και σπαραγμός στην Ηλεία για τον Σπύρο Γιατρά. Το πρωί της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στη Γαστούνη τελέστηκε η κηδεία του άτυχου 25χρονου. Ο αδικοχαμένος νεαρός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, στο ύψος της διασταύρωσης Σαβαλίων.

Συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο άτυχο παλικάρι. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδερφές του, που τον έχασαν από την αγκαλιά τους τόσο πρόωρα και τόσο άδικα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το χαμογελαστό παλικάρι, με θέληση για ζωή, όνειρα και αισιοδοξία βρήκε τόσο ξαφνικό θάνατο.

Τα όνειρα που έμειναν ανεκπλήρωτα

Ο Σπύρος Γιατράς, ήταν ένα παιδί πολύ αγαπητό στην Ηλεία, γιος του Σάκη Γιατρά, γνωστού φαρμακοποιού και γραμματέα της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ηλείας. Ο Σπύρος ήθελε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Φαρμακευτική και ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να συνεχίσει την οικογενειακή επιχείρηση. Η μοίρα όμως επιφύλασσε γι’ αυτόν την πιο άδικη και οδυνηρή κατάληξη.

Ο μοιραίος Δεκαπενταύγουστος

Λίγο πριν από τις 8:30 το πρωί του Δεκαπενταύγουστου, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εκείνος και ένα 27χρονος, κινούνταν με κατεύθυνση προς Γαστούνη. Από  άγνωστη αιτία εξετράπη αριστερά από την πορεία του, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» σε κορμό δέντρου.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες. Στην συνέχεια οι νεαροί διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης ο 25χρονος και στο Νοσοκομείο του Πύργου ο 27χρονος. Ο Σπύρος δεν τα κατάφερε ενώ ο φίλος του νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Πηγή: patrisnews.com

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις