Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τηλεφώνημα για βόμβα σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Τηλεφώνημα για βόμβα σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Συναγερμός σήμανε στην τοπική ΕΛΑΣ μετά από τηλεφώνημα αγνώστου που έλεγε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο ξενοδοχείο στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσία των βουλευτών Γιάννη Λαγού και Ηλία Παναγιώταρου κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το τηλεφώνημα αγνώστου που έκανε λόγο για βόμβα στο χώρο του ξενοδοχείου “Belvedere” έγινε στο Cretalive λίγο πριν τις 12.00.

Ο άγνωστος ενημέρωσε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο ξενοδοχείο όπου εξελίσσεται η συγκέντρωση της “Χρυσής Αυγής”. Αμέσως ενημερώθηκε ο αστυνομικός διευθυντής για τις απαραίτητες έρευνες.

‘Εκτακτα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί από την αστυνομία προκειμένου η νέα “κάθοδος” βουλευτών της Χρυσής Αυγής να μη σημαδευτεί από τα επεισόδια που έγιναν προ μηνών και πάλι στη Χερσόνησο.

Στις τοποθετήσεις τους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ανέφεραν ότι θα συνεχίσουν τη “διάπλαση παίδων”, τη διαδικασία που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πανελλαδικά ενώ προανήγγειλαν τη λειτουργία βρεφικών σταθμών για τα παιδιά Ελλήνων ανέργων και χαμηλόμισθων όπου δε θα έχουν θέσει τα παιδιά μεταναστών.

“Τόσα χρόνια το ΚΚΕ και οι αριστεροί άλωσαν τα σχολεία και προπαγάνδιζαν εναντίον της χώρας μας. Τα παιδιά πρέπει να μάθουν την πραγματική ιστορία, και όχι την ιστορία “τύπου” Ρεπούση και Δραγώνα” – είπαν οι βουλευτές.

Το απόγευμα, στις 17:00, προγραμματίζεται αντιφαστική συγκέντρωση στα Λιοντάρια στο Ηράκλειο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε επίσης:

Χρυσή Αυγή: Ετοιμάζει παιδικούς σταθμούς μόνο για παιδιά Ελλήνων

Οργή και καταδίκη για τα σχολεία μίσους της Χρυσής Αυγής

Η «κατήχηση» της Χρυσής Αυγής ξεκινάει από την ηλικία των 6 ετών!
 

”Η λιτότητα τρέφει το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε