Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Την Τρίτη αποφασίζουν για τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Θεσσαλίας – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Λίγο πριν τον κόμβο της Νίκαιας και επί της παλιάς Εθνικής Οδού Λάρισας-Αθήνας, λίγα μέτρα πριν το ΠΑΘΕ, παραμένουν τελικά τα εκατοντάδες τρακτέρ των Θεσσαλών αγροτών.

Οι διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία παρουσία και εισαγγελέα και βουλευτών της περιοχής και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστού, δεν έκαμψαν τις Αρχές, που από νωρίς το απόγευμα δεν επέτρεψαν την έξοδο των αγροτικών μηχανημάτων στην ΠΑΘΕ, όπως ήταν ο αρχικός σχεδιασμός των αγροτών, που ήθελαν να τα παρατάξουν εκατέρωθεν.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Έτσι, οι αγρότες θα συσκεφθούν και πάλι την Τρίτη, για να αποφασίσουν τα παραπέρα βήματα τους, ενώ αναμένουν και ενίσχυση των αγροτικών μηχανημάτων τους κυρίως από την περιοχή της Λάρισας.

Στο μεταξύ από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι μέχρι τη 1.45 αύριο το μεσημέρι, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Νίκαιας έως τον κόμβο Βιοκαρπέτ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης), λόγω της συγκέντρωσης αγροτών με τα τρακτέρ τους.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται από εναλλακτικές διαδρομές:
· Προς Θεσσαλονίκη: όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Π.Α.Θ.Ε. με κατεύθυνση προς τη Λάρισα δεν θα εξέρχονται από την Π.Α.Θ.Ε. στον κόμβο Νίκαιας, αλλά θα συνεχίζουν και θα εξέρχονται στον κόμβο του Πλατυκάμπου
· Προς Αθήνα: όλα τα οχήματα που κινούνται επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση προς Αθήνα θα αναστρέφονται στο ύψος του κόμβου της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ και θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λάρισα – Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και μέσω του κόμβου Πλατυκάμπου και θα εισέρχονται στην Π.Α.Θ.Ε.

Διαβάστε ακόμα:

Μπλόκο της Αστυνομίας στους αγρότες της Θεσσαλίας

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε