Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Το ΣΔΟΕ βγήκε παγανιά στις λαϊκές αγορές

Το ΣΔΟΕ βγήκε παγανιά στις λαϊκές αγορές

Δεν έχουν αφήσει λαϊκή για λαϊκή την τελευταία εβδομάδα…

Είναι γνωστό ότι το ταμείο είναι μείον και ότι με κάθε τρόπο το κράτος προσπαθεί να μαζέψει χρήματα, αλλά είναι λίγο κουφό να νομίζει κανείς, ότι κόβοντας πρόστιμα στους παραγωγούς των λαϊκών αγορών θα λύσει το πρόβλημα.

Όπως μάθαμε λοιπόν από το προηγούμενο Σάββατο το ΣΔΟΕ έχει πάρει παγανιά όλες τις λαϊκές σε κάθε γειτονιά και μοιράζει πρόστιμα.

Σήμερα στη κεντρική λαϊκή αγορά της Λαμίας και τις προηγούμενες ημέρες στις συνοικιακές, η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος, ήταν εκεί προκαλώντας την αγανάκτηση των παραγωγών και των μικροεμπόρων. Και στις λαϊκές, πρέπει όλοι να έχουν ταμειακές μηχανές και να κόβουν αποδείξεις.

Όπως, όμως, είπε στο LamiaReport, o πρόεδρος κ. Ρούντος, πάρχει σοβαρό πρόβλημα με το παρεμπόριο και εκείνους που δεν έχουν όχι μόνο ταμειακή, αλλά τίποτα. Ούτε άδεια, ούτε τιμολόγια, και δεν τους ελέγχει κανένας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τα πράγματα στην αγορά πάνε από το κακό στο χειρότερο και κάθε μέρα που ξημερώνει τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι τουλάχιστον απογοητευτικά.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε