Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Το χιόνι έφερε προβλήματα – Διακοπές ρεύματος και κατολισθήσεις στην Ξάνθη

Φωτό από thrakitoday
Φωτό από thrakitoday

Προβλήματα μικρής έκτασης καταγράφονται από το πρωί του Σαββάτου στην Ξάνθη λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης και της γενικότερης κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή τα τελευταία 24ώρα.

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου η χιονόπτωση προκάλεσε μικρής έκτασης προβλήματα στην ορεινή περιοχή της Ξάνθης, με τους οδηγούς να αναγκάζονται να κάνουν χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε τμήματα του οδικού δικτύου.

Σε ορισμένες περιοχές σημειώθηκαν και μικρές κατολισθήσεις χωρίς να δημιουργηθούν εκτεταμένα προβλήματα.

Συνεργεία των δήμων και της Περιφέρειας βρίσκονται σε επιφυλακή προχωρώντας στη ρίψη αλατιού όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Όπως γράφει το thrakitoday από το κύμα κακοκαιρίας δεν γλίτωσε φυσικά και το αστικό τμήμα της πόλης της Ξάνθης, χωρίς ωστόσο να δημιουργούνται προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων, αν και αυτή πραγματοποιείται με ιδιαίτερη προσοχή λόγο της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Στην Κεντρική Πλατεία της πόλης πραγματοποιήθηκε μάλιστα συγκέντρωση αντιεξουσιαστών που έδειχναν να αψηφούν την πυκνή χιονόπτωση πραγματοποιώντας και πορεία στους χιονισμένους δρόμους της πόλης.

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι υπηρεσίες των δήμων και της Περιφέρειας, καθώς και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Μέχρι στιγμής σημειώνονται συνεχείς διακοπές ρεύματος στην πόλη της Ξάνθης λόγω της κακοκαιρίας, οι οποίες ωστόσο δεν διαρκούν πολύ.

Διαβάστε επίσης:

“Κατακλυσμός” και χιόνι στην Ξάνθη (video)

Ξάνθη: Μεγάλες καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο στο Δέκαρχο (VIDEO)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε