Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Το “χωριό του Άη Βασίλη” φέτος μετακομίζει στη… Στυλίδα

ΦΩΤΟ από LamiaReport

Το χωριό περιμένει μικρούς και μεγάλους από ολόκληρη την Ελλάδα από τις 9 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου…

Η Δημοτική Κοινότητα Στυλίδας έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει το “χωριό του Άη Βασίλη”. Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Στυλίδας Ευάγγελος Κυριακίδης είπε στο LamiaReport:

“Δουλεύουμε σκληρά για το το μεγαλύτερο event της χρονιάς που θα γίνει στο Πάρκο του Λαού. Συμμετέχουν σύλλογοι του Δήμου μας, ο Σύλλογος παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας, Το χαμόγελο του παιδιού, ο σύλλογος Φλόγα και ομάδα εθελοντών. Η είσοδος φυσικά και θα είναι ελεύθερη”.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Το χωριό θα αποτελείται από τα περίπτερα των Συλλόγων, το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το igloo των Ξωτικών, το Εργαστήρι του Άη Βασίλη, το Σπίτι Παραμυθιών και τη Νανοπολιτεία.

Στα περίπτερα των Συλλόγων, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά, θα μπορεί κανείς να βρει παραδοσιακά προϊόντα όπως γλυκίσματα, προϊόντα Ελιάς, χειροτεχνίες, αναμνηστικά κ.α.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Στο Σπίτι του Άη Βασίλη, τη ζεστή φωλιά του χωριού, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται με τον Άη Βασίλη ο οποίος θα τους προσφέρει γλυκίσματα.

Στο Ταχυδρομείου του χωριού “Στυλίδα – Βόρειος Πόλος express”, θα δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς φίλους του Άη Βασίλη, να του στέλνουν γράμματα καθώς και να συμμετέχουν στο διαγωνισμό ζωγραφικής, κερδίζοντας όμορφα δώρα.

Στο igloo των Ξωτικών, μικροί και μεγάλοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Face Painting (Ζωγραφική Προσώπου).

Στο Εργαστήρι του Άη Βασίλη θα παρουσιάζεται ο τρόπος που ο Άη Βασίλης και τα Ξωτικά του ετοιμάζουν τα δώρα των μικρών του φίλων.

Στο Σπίτι των Παραμυθιών θα γίνεται αφήγηση αγαπημένων παραμυθιών στα παιδιά!

Στο Μαγικό Λούνα Παρκ, τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν και οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν πάλι παιδιά, ενώ στη Νανοπολιτεία θα μπορούν να επισκεφθούν τα μοναδικά χειροποίητα υπερμεγέθη σκηνικά από αγαπημένα κλασσικά παραμύθια.

Επίσης θα γίνουν εκδηλώσεις και συναυλίες με τοπικά συγκροτήματα, συγκροτήματα πανελλήνιας εμβέλειας και άλλους καλλιτέχνες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε