Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τους χτύπησε με το αυτοκίνητο γιατί πήγαν να του πουλήσουν αναπτήρα στο φανάρι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης, με θύματα έναν 31χρονο και έναν 35χρονο από το Μπαγκλαντές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας από τους δύο μικροπωλητές, πλησίασε το αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 26χρονος, με σκοπό να του πουλήσει αναπτήρα ενώ ήταν σταματημένος στο φανάρι.

Εκείνος εκνευρίστηκε και σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ της Κρήτης, άρπαξε το μικροπωλητή από τη μπλούζα και… πάτησε γκάζι!
Δίπλα του βρισκόταν και δεύτερος μικροπωλητής, ο οποίος επίσης παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο, έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε.

Όσο για τον οδηγό του αγροτικού; Έφυγε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα και άφησε τραυματισμένους τους δύο αλλοδαπούς. Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το περιστατικό κάλεσαν την αστυνομία και… λίγα λεπτά αργότερα, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τον 26χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για σωματικές βλάβες και οπλοκατοχή, καθώς στο όχημά του βρέθηκε μία μαγκούρα και ένα άλλο αντικείμενο μοιάζει με πυροκροτητή του στρατού.

Ο ίδιος πάντως αρνείται ότι συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο στους δύο οικονομικούς μετανάστες, παρά τους αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το όλο περιστατικό…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε