Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τραγωδία στο Βόλο – 17χρονος ξεψύχησε σε τροχαίο

Τραγωδία στο Βόλο – 17χρονος ξεψύχησε σε τροχαίο

Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 17χρονο μοτοσικλετιστή σημειώθηκε το απόγευμα στο Βόλο

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Νοσοκομείο του Βόλου, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να κρατηθεί στη ζωή χωρίς ωστόσο δυστυχώς να τα καταφέρουν.

Πιο συγκεκριμένα ο 17χρονος αναβάτης ανέβαινε την Λεωφόρο Λαρίσης, όταν στην συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα συγκρούστηκε με Ι.Χ., που βγήκε κάθετα στην Λεωφόρο και οδηγούσε ηλικιωμένος άντρας.

Στις 18.52 σήμανε συναγερμός στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ Μαγνησίας, με το ασθενοφόρο και το πλήρωμά του να φθάνουν στο σημείο λίγα λεπτά αργότερα και στις 18.12 να βρίσκονται ήδη στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με πηγές του e-Volos.gr στο Νοσοκομείο του Βόλου, ο άτυχος 17χρονος έφτασε στα επείγοντα χωρίς σφυγμό και οδηγήθηκε άμεσα στην αίθουσα ανάνηψης, όπου και διασωληνώθηκε, με τους γιατρούς να δίνουν κυριολεκτική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς έχασαν, αφού ο 17χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο ηλικιωμένος οδηγός του Ι.Χ. οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας, το τμήμα Τροχαίας της οποίας διενεργεί την προανάκριση για την εξακρίβωση των ακριβών αιτιών του δυστυχήματος.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

Στη φυλακή ο πρώην Νομάρχης Λασιθίου!

Λαμία: “Έτσι με λήστεψαν” – (Video)

Bόλος: Πέταξαν μπάλα με ναρκωτικά και κινητά στο προαύλιο των φυλακών!

Θεσπρωτία: Έπιασαν υπάλληλο της Εισαγγελίας Αθηνών με 150 κιλά χασίς!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε