Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρίκαλα: ”Δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης, δεν είμαστε τα πρόβατα που ό,τι θες τα κάνεις”!

ΦΩΤΟ από trikalanews.gr

Ένταση και συνθήματα κατά του δημάρχου από δεκάδες συμβασιούχους του δήμου που κατέλαβαν το δημαρχείο…

Οι συμβασιούχοι που διεκδικούν δεδουλευμένα, κατέλαβαν το δημαρχείο το απόγευμα. Σύμφωνα με το trikalanews.gr μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες πραγματοποίησε την έξοδό του, 15 λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη του δημοτικού συμβουλίου που ήταν για τις 20.00, ο εγκλωβισμένος στο γραφείο του ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας.

Ο δήμαρχος συνοδευόμενος από δημοτικό του σύμβουλο Τάσο Κατσιάνη, όπου του κρατούσε και ομπρέλα και τους αντιδημάρχους κ.κ. Στουρνάρα και Κολότσιο εγκατέλειψε το Δημαρχείο υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των συμβασιούχων όπου εκτόξευαν συνθήματα όπως «Λάππα δεν κάνεις ούτε για τσοπάνης, δεν είμαστε τα πρόβατα, που ότι θες θα τα κάνεις», «Λάππα δεν κάνεις για το δημαρχείο, μάζεψέ τα και πήγαινε για το νοσοκομείο» και επίσης «Λάππα θυμήσου, θα λήξει η σύμβασή σου».

Λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Σπανός όπου έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών, ενώ απειλήθηκε και επεισόδιο όταν ο κ Σπανός επιχείρησε να σπάσει τον κλοιό για να μπει στο Δημαρχείο με τους συμβασιούχους να τον εμποδίζουν και να φωνάζουν το σύνθημα «άλλοι πεινάνε και άλλοι γλεντάνε»

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε