Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρίκαλα: Νταλίκα συγκρούστηκε με βανάκι – Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες του τροχαίου [pic, vid]

Τρίκαλα: Νταλίκα συγκρούστηκε με βανάκι – Στο νοσοκομείο οι δύο τραυματίες του τροχαίου [pic, vid]

Ένα ζευγάρι εγκλωβίστηκε μέσα στο βανάκι και στήθηκε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους. Αυτοψία στο σημείο του τροχαίου…

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στη διασταύρωση του περιφερειακού Ιωαννίνων στα Σεισμόπληκτα Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα επιβατικό-βανάκι που είχε κατεύθυνση από Λεπτοκαρυά προς Σεισμόπληκτα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μια νταλίκα που είχε κατεύθυνση από Καλαμπάκα προς Λάρισα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να εγκλωβιστεί ένας άνδρας και μία γυναίκα που επέβαιναν στο Ι.Χ. και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό. Από τα συντρίμμια του Ι.Χ. ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη η γυναίκα περίπου στα 55 ετών, ενώ ο άντρας της ίδιας ηλικίας περίπου, έφερε ελαφρά τραύματα. Ο οδηγός της νταλίκας από Θεσσαλονίκη δεν τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τον οδηγό της νταλίκας το Ι.Χ. βγήκε στη διασταύρωση, παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη και είδε το αυτοκίνητο ξαφνικά μπροστά του. Πάτησε φρένο αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σφοδρή σύγκρουση. Και οι δύο επιβαίνοντες στο Ι.Χ. μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: trikalaola.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις