Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα: Ο χορός μπροστά σε νύφη και γαμπρό άναψε φωτιές – Η απόφαση των καλεσμένων [vid]

Τρίκαλα: Ο χορός μπροστά σε νύφη και γαμπρό άναψε φωτιές – Η απόφαση των καλεσμένων [vid]

Το επίμαχο βίντεο προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις τόσο στα Τρίκαλα όσο και στους κόλπους του διαδικτύου. Τραβήχτηκε σε γαμήλιο γλέντι…

λίγο μετά το γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης Τρικάλων και δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα! Οι καλεσμένοι στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου χορεύουν αυτό που περιγράφεται ως «έκλεψαν τα προικιά της νύφης και γλεντάνε». Και σε αυτό το πλαίσιο σέρνουν στο χορό, τον κόκορα.

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου «Ο Άργος» ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους μας να γλεντούν και να χαίρονται ένα ευτυχές γεγονός κακοποιώντας ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν υπάρχει ούτε λογική αλλά ούτε και συναίσθημα σε αυτό που βλέπουμε. Ο σεβασμός στην παράδοση απαιτεί σεβασμό σε κάθε έμψυχο πλάσμα. Τελεία και παύλα»

Εκλεψαν τα προικιά της νύφης και το γλεντάνε. …. Καλά Στέφανα Στεφανάκο Μαράβα . Να σας ζήσουν δήμαρχε.

Gepostet von trikalaola.gr am Donnerstag, 17. August 2017

Για την ιστορία ένα ολόκληρο γήπεδο χρειάστηκε και δεν ήταν αρκετό να φιλοξενηθούν οι 3.000 και πλέον προσκεκλημένοι στο γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης, Κώστα Μαράβα. Ο νεαρός επιχειρηματίας, Στέφανος Μαράβας ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαρία Καραγιώργου και ύστερα παρατέθηκε δεξίωση στο γήπεδο του Ελευθεροχωρίου, έδρα της ομάδας της οποίας είναι διοικητικός ηγέτης ο νεαρός! Το γήπεδο αποδείχθηκε μικρό, ωστόσο οι καλεσμένοι είχαν να το λένε για την άψογη οργάνωση και εξυπηρέτηση.
Πηγή: trikalaola.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις