Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα: Προσπάθησε να σκοτώσει τα πεθερικά του -Χαμός στο εφετείο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο πεθερός και η πεθερά, γλίτωσαν από θαύμα και το πρωί πέρασαν στην αντεπίθεση…

Έλαβε τέλος το σίριαλ του 44χρονου που αποπειράθηκε στις 23 Ιουνίου του 2009 να σκοτώσει την πεθερά του και τον πεθερό του σε παντοπωλείο στο Μικρό Κεφαλόβρυσο Τρικάλων. O δράστης είχε στο ενεργητικό του και μια απόδραση από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων μετά την αρχική σύλληψη του.

Το πρωί, ο  44χρονος μεταφέρθηκε με όχημα των Μεταγωγών από τις Φυλακές Τρικάλων στο Εφετείο της Λάρισας όπου εκδικάστηκε η έφεση που είχε καταθέσει κατά τις πρωτόδικης απόφασης, που του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 9 ετών, με το ελαφρυντικό του βρασμού της ψυχικής ορμής.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας και μέσα σε κλίμα έντασης στην δικαστική αίθουσα, αποφάνθηκε να παραμείνει η ίδια ποινή στον δράστη της διπλής απόπειρας ανθρωποκτονίας και εν συνεχεία ο  44χρονος  μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρικάλων για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Κατά τη διάρκεια εκδίκασης της υπόθεσης, ο πεθερός και η πεθερά του δράστη, επιτέθηκαν φραστικά στον άνθρωπο που λίγο έλειψε να τους σκοτώσει και ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ξάνθη:”Αν θέλεις να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, φέρε 5.000€”!

Θεσσαλονίκη: Μακελειό σε ψιλικατζίδικο -Σκότωσαν με δρεπάνι τον ιδιοκτήτη!

Σέρρες: ”Ξυπνήστε και πείτε που έχετε τα χρήματα, για να τελειώνουμε”!

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε