Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τρίκαλα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας έξω από εκκλησία! Τα νέα στοιχεία στο θρίλερ (Βίντεο)

Τρίκαλα: Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής για τον θάνατο της 16χρονης μαθήτριας έξω από εκκλησία! Τα νέα στοιχεία στο θρίλερ (Βίντεο)

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες στα Τρίκαλα για τον θάνατο 16χρονης μαθήτριας. Η πέτρα που βρέθηκε στο σημείο και η πρώτη νεκροψία που διενήργησε ιατροδικαστής. Ποιοι έχουν κληθεί να καταθέσουν. Ο μεγάλος γρίφος που καλείται να λύσει η αστυνομία…

Ο θάνατος της 16χρονης έχει συνταράξει τα Τρίκαλα, με τις Αρχές να αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Η σορός διαπιστώθηκε ότι ανήκει σε ανήλικη μαθήτρια που ζούσε με την οικογένειά της, στην πόλη…

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες τις Ασφάλειας Τρικάλων, έπειτα από την ανακάλυψη πτώματος 16χρονης μαθήτριας στην περιοχή του Προφήτη Ηλία, λίγο έξω από την πόλη. Το πτώμα της ανήλικης βρήκε περιπατητής και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr, κοντά στο πτώμα της άτυχης κοπέλας, έχει βρεθεί μια μεγάλη πέτρα που φέρει ίχνη αίματος και εξετάζεται εάν χρησιμοποιήθηκε από τον δολοφόνο του παιδιού, στην περίπτωση βέβαια που ο ιατροδικαστής διαπιστώσει εγκληματική ενέργεια.

Άλλωστε και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ιατροδικαστής στην νεκροψία που πραγματοποίησε επί τόπου, διαπίστωσε πως στο άψυχο σώμα της ανήλικης υπήρχαν εκχυμώσεις οι οποίες προκλήθηκαν από χτυπήματα. Αυτά τα χτυπήματα πάντως μπορεί να προκλήθηκαν και από πτώση, όπως εκτίμησε ο ιατροδικαστής. Για την ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένα ενδεχόμενο. Οι αστυνομικοί καλούνται να λύσουν τον γρίφο και να διαπιστώσουν αν έχουν να κάνουν με αυτοκτονία ή με μια στυγερή δολοφονία.

Η συγκεκριμένη περιοχή του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, τα βράδια μετατρέπεται σε κακόφημο στέκι, στο οποίο κυριαρχούν χρήστες ναρκωτικών και έμποροι παράνομων ουσιών. Πρόκειται για ένα δεδομένο που ήδη έχει μπει στο “μικροσκόπιο” των Αρχών.

Click4more: Τρίκαλα: Θρίλερ με νεκρή μαθήτρια έξω από εκκλησία! Νέα στοιχεία ανατρέπουν τα αρχικά δεδομένα (Βίντεο)

Όπως προέκυψε από τις πρώτες έρευνες των Αστυνομικών, η 16χρονη ανήλικη μαθήτρια από την Αλβανία, έφυγε από το σπίτι τις γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα, άγνωστο για ποιο λόγο. Μια εκτίμηση είναι πως είχε ραντεβού με κάποιον φίλο της. Για το λόγο αυτό οι έρευνες τις Ασφάλειας Τρικάλων στρέφονται αρχικά στο φιλικό κύκλο τις 16χρονης και πλέον αναζητούνται άτομα με τα οποία είχε συχνές επαφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως την νεαρή κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της καθώς η αδερφή της είχε τηλεφωνήσει το βράδυ στην αστυνομία δηλώνοντας ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες με την αδερφή της.

Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για κοπέλα περίπου 30 ετών, μιας και τα χαρακτηριστικά της δεν μπορούσαν να προσδιοριστούν από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχτεί.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στις 07.00 περίπου το πρωί της Τετάρτης, έξω από το εκκλησάκι στο λόφο του Προφήτη Ηλία από έναν πολίτη που είχε πάει για περπάτημα και από τους υπάλληλους καθαριότητας του Δήμου στα Τρίκαλα

Σοκαρισμένοι από το αποτρόπαιο θέαμα, ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο, απέκλεισε την περιοχή και διεξάγει έρευνες. Αστυνομικοί αναζητούν πιθανά στοιχεία, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις