Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τρίκαλα: Ζωντανεύει με οργή και απειλές η αδελφοκτονία που συγκλόνισε τη χώρα [pics, vids]

Τρίκαλα

Η αδερφοκτονία στα Τρίκαλα συντάραξε την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Κανείς από τους συγγενείς του θύματος δεν έχει ξεχάσει τα όσα έγιναν…

Συνέχεια του θέματος με την αδερφοκτονία στο Μεγαλοχώριπου συγκλόνισε τα Τρίκαλα και ολόκληρη τη χώρα στα τέλη του περασμένου Αυγούστου. Τότε 66χρονος σκότωσε τον 69χρονο αδερφό του με τις εικόνες της δολοφονίας να σοκάρουν. Ένα μήνα μετά το έγκλημα κατέθεσε στον Ανακριτή Τρικάλων, η σύζυγος του δολοφονηθέντος που είχε τραυματιστεί από τα σκάγια που είχαν εκτοξευτεί από το δίκαννο όπλο του δράστη.

Η κόρη του θύματος όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση βεντέτας, απάντησε πως τα αφήνει όλα στη δικαιοσύνη και στον Θεό. Επίσης, υποστηρίζει πως πολλά από τα λεγόμενα της αποκλειστικής συνέντευξης της συζύγου του θήτη είναι ψευδή και δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Το χρονικό του εγκλήματος στα Τρίκαλα

Όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής (25.08.2017). Όπως δήλωσε η γυναίκα του 66χρονου θύτη, τόσο τα αδέρφια μεταξύ τους, όσο και το θύμα με τον πατέρα τους, είχαν πολλά χρόνια διαμάχες για τα περουσιακά στοιχεία. Μάλιστα – πάντα όπως αναφέρει η ίδια – ο 69χρονος είχε κάνει μήνυση στον πατέρα του δυο φορές για κληρονομιά που δεν του άφησε, με τις υποθέσεις να φτάνουν μέχρι και τον Άρειο Πάγο.

Το σημείο “τριβής” που προκάλεσε την έκρηξη όπως δηλώνει, ήταν μια μικρή αποθήκη δίπλα στο σπίτι του 66χρονου, που ανήκε στον ίδιο, την οποία ο αδερφός του καταχράστηκε παράνομα. Εκεί ήταν και που ήρθε το εξώδικο που έστειλε ο θύτης στο θύμα, που στη συνέχεια εξελίχθηκε και άγρια σύγκρουση και δολοφονία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, για λίγα λεπτά καβγάδιζαν μπροστά στην εξώπορτα, χωρίς να έχουν άμεση επαφή.

Στην συνέχεια ο 66χρονος άρπαξε το όπλο του και ενώ είπε στη σύζυγό του πως θα πυροβολήσει στον αέρα, αυτός κατάφερε με δύο βολές να τραυματίσει σοβαρά τον αδερφό του και ελαφρά τη νύφη του από τα 7 μέτρα.

Πήγαν περπατώντας σπίτι, στάζοντας αίμα

Το τραυματισμένο ζευγάρι πήγε περπατώντας μέχρι το σπίτι τους που είναι δίπλα σε απόσταση 20 μέτρων και το θύμα δεν άντεξε, κατέρρευσε, αφού έχασε πολύ αίμα γρήγορα. Αμέσως οι γείτονες ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο δεν πλησίασε κανείς γιατί φοβόντουσαν.

Αμέσως έφτασαν και οι άντρες της Αστυνομίας, όπου συνέλαβαν τον αδελφοκτόνο, χωρίς αντίσταση. Ύστερα από περίπου μία ώρα, το θύμα κατέληξε στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Με πληροφορίες από trikalaola.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις