Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τρίκαλα:”Και αν είσαι και παπάς,με την αράδα σου θα πας”-Βίντεο!

ΦΩΤΟ από trikalaola.gr
ΦΩΤΟ από trikalaola.gr

Άστραψε και βρόντηξε ο Πατέρας Δημήτριος Νάτσιακας, στη γενική συνέλευση για τις καταστροφές στο Ροπωτό Πύλης Τρικάλων από τις κατολισθήσεις

της περασμένης Κυριακής (21-10-12). Ο συμπαθής ιερέας είναι από το Ροπωτό και λειτουργεί στο Πετροχώρι Πύλης. Σαν κάτοικος του Ροπωτού, θέλησε να μιλήσει στη γενική συνέλευση και μάλιστα ζητούσε συνέχεια το λόγο. Όμως η επιτροπή δεν του τον έδινε, γιατί είχε εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλούντων και όταν θα ερχόταν η σειρά του θα μιλούσε.

Κάποια στιγμή ο Πατέρας Δημήτριος δεν άντεξε και αποχώρησε από την γενική συνέλευση, φωνάζοντας. Κάποιος από το κοινό του είπε: «Κι αν είσαι και παπάς, με την  αράδα σου θα πας».

Σύμφωνα με το trikalaola.gr, ο ιερέας έφυγε και επανήλθε αμέσως μετά δριμύτερος και μάλιστα με το αυτοκίνητό του, κόρναρε συνεχώς να του ανοίξουν το δρόμο να περάσει μέσα από τη συνέλευση. Κάποιοι ψυχραιμότεροι τον συγκράτησαν κι έτσι απεφεύχθησαν τα χειρότερα.

Στη συνέχεια και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν, παρακολούθησε την εξέλιξη της συνέλευσης μέχρι το τέλος, χωρίς άλλες παρεμβάσεις. Μπορεί ο ιερέας να μην μίλησε στη συνέλευση τελικά, όμως το έκανε στην κάμερα του trikalaola.gr. Δείτε όλο το σκηνικό της παρέμβασης του ιερέα…

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε