Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τρίκαλα:”Τσουνάμι” σε χωριά του Ασπροποτάμου – Φωτό και βίντεο!

ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Εικόνες που παραπέμπουν σε «τσουνάμι» στα χωριά του Ασπροποτάμου, με χείμαρρους να εκτρέπονται και να καταπίνουν σπίτια και καταστήματα…

Για πολλές ώρες έμειναν αποκλεισμένοι στην περιοχή του Γαρδικίου δεκάδες Τρικαλινοί οι οποίοι ανέβηκαν για Σαββατοκύριακο, ενώ στην Κρανιά οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, εξετράπη η ροή του χειμάρρου ο οποίος απείλησε και το κατάστημα ”LaCorno” της κας Ζαραμπούκα, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο.
ΦΩΤΟ από trikalavoice.gr

Ο χείμαρρος βρήκε διέξοδο στον… δρόμο που συνδέει την Κρανιά με την Καλαμπάκα, η κυκλοφορία διεκόπη και χρειάστηκε η επέμβαση ειδικών δυνάμεων της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας προκειμένου να μην υπάρξουν θύματα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, αμέσως μετά τη λήξη της χθεσινής παρέλασης, μετέβη στις περιοχές που πλήγονταν από τη θεομηνία και συντόνιζε το έργο των μηχανημάτων.  Στο δρόμο προς Γαρδίκι, αμέσως μετά την γέφυρα Αλεξίου, ο δρόμος ήταν κομμένος.

Στην Πύρρα, λίγο πριν την είσοδο του χωριού από τον κεντρικό δρόμο, ένας χείμαρρος κατάφερε και κατέβασε μεγάλα βράχια, τόνους λάσπη και άλλα φερτά υλικά στο οδόστρωμα και λίγο πιο κάτω, κατέστρεψε ένα στάβλο με βοοειδή, ενώ οι ιδιοκτήτες μόλις που κατάφεραν να απομακρύνουν τα μοσχάρια σε ασφαλή θέση. Δείτε το βίντεο του trikalaola.gr…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Ηράκλειο:Κρεμάστηκε με ένα καλώδιο – Τον βρήκαν νεκρό συγγενείς του!

Σκιάθος: Συνελήφθη ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων για χρέη 3εκ.€ στο δημόσιο!

Ο Αμερικανός ζητιάνος που χλευάζει τον Γιώργο Παπανδρέου – Αλήθεια ή φωτομοντάζ;

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε