Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Τρίπολη: Τη μέρα σερβιτόρος, το βράδυ ιερόδουλη!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

To δράμα νεαρής γυναίκας από τη Νιγηρία, φώτισε αιφνιδιαστικός έλεγχος της αστυνομίας σε καφετέρια του Άστρους… 

Όπως αποκαλύφθηκε, πίσω από το καθημερινό μαρτύριο της 20χρονης, κρυβόταν η αφεντικίνα της. Η ιδιοκτήτρια της καφετέριας. Όλη τη μέρα την ανάγκαζε να εργάζεται στο κατάστημα και τα βράδια την έστελνε σε ροζ ραντεβού που κανόνιζε η ίδια. 

Η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε ξεκρέμαστη στη χώρα μας, δεν είχε άλλη επιλογή. Ούτε αντιρρήσεις μπορούσε να προβάλει, ούτε να φύγει. Βλέπετε, σε τέτοιες περιπτώσεις οι εκβιαστές κρατούν τα χαρτιά του θύματος, με το που φτάνει στην Ελλάδα, ώστε να μην μπορεί να κουνηθεί.

Κάπως έτσι έγινε και με την κοπέλα από τη Νιγηρία. Η ιδιοκτήτρια του καφέ την εκβίαζε και η κοπέλα δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγες ώρες. Μέχρι να φτάσουν στην καφετέρια αστυνομικοί για να κάνουν έλεγχο.

Το βράδυ της Κυριακής λοιπόν, αστυνομικοί που φορούσαν πολιτικά, πήγαν στο κατάστημα που βρίσκεται στην παραλία του Άστρους, με στόχο να διαπιστώσουν εάν ισχύουν οι πληροφορίες που είχαν φτάσει στο τμήμα.

Προσποιήθηκαν τους πελάτες και μέσα σε λίγα λεπτά, κανόνισαν με την ιδιοκτήτρια το ερωτικό ραντεβού. Όταν εκείνη πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των αστυνομικών , άρχισαν οι συλλήψεις. 

Οι 2 γυναίκες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και πλέον σειρά παίρνει η Δικαιοσύνη…
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε