Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρόμος στην ομίχλη: Έμεινε 4 ώρες αβοήθητη μεσα στο τουμπαρισμένο ΙΧ της!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

H 40χρονη νοσοκόμα από τη Σπερχειάδα κινδυνεύει να μείνει παράλυτη!

Η γυναίκα, 4 χρόνια τώρα, πήγαινε καθημερινά από χωριό της Σπερχειάδας που έμενε, στο “Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων” στον Δομοκό, όπου εργαζόταν.

Το περασμένο Σάββατο στις 5.45΄τα ξημερώματα, λίγο πριν φτάσει στη δουλειά της και συγκεκριμένα στο 27ο χλμ. Λαμίας-Δομοκού στο ύψος των μεταλλείων, έγινε το τροχαίο.

Η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή που η ορατότητα ήταν πολύ περιορισμένη… Σε μια δεξιά στροφή η 40χρονη χτύπησε σε πινακίδα και έφυγε στο γκρεμό! Το αυτοκίνητο τούμπαρε και η οδηγός έμεινε εγκλωβισμένη τουλάχιστον για 3 με 4 ώρες αφού εκείνη τη στιγμή κανείς δεν την είδε να φεύγει εκτός δρόμου.

Όταν τη βρήκαν, ενώ δεν είχε σοβαρά τραύματα δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι είχε χτυπήσει σοβαρά στον αυχένα. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας και στη συνέχεια στο ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου έκανε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.
Στη συνέχεια μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Άγιος Σάββας.

Οι πληροφορίες του LamiaReport αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα κινδυνεύει να μείνει παράλυτη σε όλη της τη ζωή…

Ο δρόμος Λαμίας-Δομοκού, ειδικά το χειμώνα κρύβει πολλές παγίδες και θέλει ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, έστω και αν κάποιοι τον γνωρίζουν καλά, αφού κάνουν συχνά το ίδιο δρομολόγιο.
Το ίδιο ισχύει και για τους δρόμους Λαμίας-Καρπενησίου και Λαμίας-Άμφισσας…

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι η 40χρονη, όπως έλεγαν στο LamiaReport συνάδελφοί της δεν έπαιρνε ποτέ συνεπιβάτη στο αυτοκίνητό της, λέγοντας: “Αν είναι να πάθω κάτι ας το πάθω μόνη μου”!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε