Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Τροχαίο Αθηνών – Λαμίας: Οι πρώτες στιγμές του τραγικού πατέρα μετά το δυστύχημα [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θείος του τραγικού πατέρα που είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται στο τρομακτικό δυστύχημα της Αθηνών – Λαμίας, μίλησε στο “Live News” και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις πρώτες στιγμές μετά την έκρηξη.

Όπως περιγράφει ο Γιάννης Παπαδόπουλος “Μπήκε η φλόγα στην τουαλέτα όπου βρισκόταν, μαζί με τον καπνό. Εκείνος έτρεξε αμέσως έξω, φωνάζοντας το όνομα της γυναίκας του, ώστε να της πει να τρέξει για να προλάβει να φύγει”.

Ήταν όμως ήδη πολύ αργά, καθώς η Πόρσε ανεξέλεγκτη και με ιλιγγιώδη ταχύτητα είχε ήδη προσκρούσει στο παρκαρισμένο Civic, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο τόσο της 33χρονης όσο και του 3χρονου γιου τους.

“Γυρίζοντας μετά -αν προσέξετε τις κάμερες- αντιλαμβάνεται ότι είναι το δικό του αυτοκίνητο.” συνεχίζει ο θείος του τραγικού πατέρα “Δεν πρόλαβε να αντιδράσει γιατί το αυτοκίνητο είχε καταστραφεί πλήρως. Η έκρηξη ήταν μεγάλη και πρέπει να ήταν και το ρεζερβουάρ του Civic γεμάτο από καύσιμα αλλά και η σύγκρουση ήταν τρομακτική. Γι αυτό το λόγο εκσφενδονίζεται και η Πόρσε με τέτοιο τρόπο. Δεν μπορώ να ρίξω ευθύνες σε κανέναν. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μεγάλη καταστροφή.”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε