Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Τζόκερ: Στην Κέρκυρα ο υπερτυχερός – Με 3 ευρώ κέρδισε 1.641.832 – Η έμπνευση που τον έκανε εκατομμυριούχο [pics]

Το τζόκερ κάνει πραγματικότητα τα πιο τρελά του όνειρα. Με μόλις 3 ευρώ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα. Το απίθανο παιχνίδι της τύχης στην Κέρκυρα…

Η κλήρωση του τζόκερ (1855) το βράδυ της Κυριακής ανέδειξε ένα νέο εκατομμυριούχο από την Κέρκυρα. Ο λόγος για τον υπερτυχερό που κέρδισε μόνος το ποσό που είχε μαζευτεί στην πρώτη κατηγορία (5+1) και πλέον κάνει άλλα σχέδια για το μέλλον. Το χρυσό δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο του Απόστολου Πολυχρονίου στην οδό Κωνσταντά 13 στην Κέρκυρα και πλέον όλοι αναζητούν το μεγάλο τυχερό του Οκτώβρη. Όπως βλέπουμε στη διαλογή του ΟΠΑΠ το κόστος του δελτίου ήταν μόλις 3 ευρώ και δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Αυτό σημαίνει πως ο μεγάλος νικητής συμπλήρωσε μόνος τους αριθμούς και λίγες ώρες αργότερα έμαθε τα ευχάριστα. Η κλήρωση του τζόκερ άλλαξε τη ζωή του για πάντα!

Τα στοιχεία του νικητή δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο τυχερός πράκτορας ευελπιστεί τα χρήματα να καταλήξουν σε κάποιον που τα είχε ανάγκη και με αυτά θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του. Στη χθεσινή κλήρωση σημειώθηκε τζακ ποτ στη δεύτερη κατηγορία ενώ όπως είπαμε στην πρώτη είχαμε ένα και μοναδικό νικητή. Αυτόν που πήρε όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί…

Κέρκυρα

H κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 22-10-2017 (αριθμός κλήρωσης 1855), μοίραζε περισσότερα από 1.600.000 ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι τυχεροί αριθμοί στην χθεσινή κλήρωση Τζόκερ (1855) είναι οι εξής: 39, 14, 21, 06, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 09.

Κέρκυρα

Εσύ παίζεις Τζόκερ του ΟΠΑΠ; Έχεις αναρωτηθεί πως μπορείς να αυξήσεις την τύχη σου;

Έτσι αυξάνεις τις πιθανότητες να κερδίσεις το τζόκερ του ΟΠΑΠ

1. Δες τις ευκαιρίες και κυνήγησε την τύχη σου. Οι άτυχοι άνθρωποι παραλείπουν να κυνηγήσουν την τύχη τους γιατί εστιάζουν πολύ σε κάτι άλλο, κάτι που τελικά τους στερεί την ευκαιρία. Για παράδειγμα, να θες να γίνεις εσύ ο υπερτυχερός του ΤΖΟΚΕΡ, αλλά στη σημερινή κλήρωση να μην προλάβεις να παίξεις γιατί εκείνη την ώρα είχες κανονίσει κομμωτήριο. Ε, τότε ποιος φταίει;

2. Μην το βάζεις κάτω όταν αισθάνεσαι άτυχος. Μην αφήνεις την κακοτυχία μιας στιγμής να σε καταβάλει. Οι τυχεροί άνθρωποι δεν πιάνονται γύρω από ένα ατυχές γεγονός, αλλά το προσπερνούν και συνεχίζουν να προσπαθούν ακόμη περισσότερο. Αυτό τους αυξάνει την πιθανότητα να συνεχίσουν να ζουν μια τυχερή ζωή. Άρα και για σένα που δεν έπιασες στην προηγούμενη κλήρωση το ΤΖΟΚΕΡ, δεν είναι λόγος να σε παίρνει από κάτω.

3. Πάρε τυχερές αποφάσεις ακολουθώντας το ένστικτό σου. Υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να το εξηγήσεις αλλά έχεις δυνατό προαίσθημα, κάτι σε «τρώει», μια φωνή σου λέει «κάντο». Μην αγνοείς το ένστικτό σου! Όταν νιώθεις τυχερός τότε οι αποφάσεις σου μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάτι ευχάριστο. Μπορεί να σε οδηγήσουν σε πολλά κέρδη!

4. Έχε προσδοκία για τύχη και τύχη θα σου έρθει. Οι τυχεροί άνθρωποι ελπίζουν ότι κάτι καλό θα τους συμβεί και το περιμένουν. Και τελικά αυτό επιβεβαιώνεται. Εάν εσύ «γλωσσοτρώς» τον ίδιο σου τον εαυτό και αισθάνεσαι γκαντέμης, τότε θα συμπεριφέρεσαι και σαν γκαντέμης. Δες το αλλιώς! Πίστεψε στη τύχη σου και υιοθέτησε μια αισιόδοξη στάση ζωής. Ονειρέψου για λίγο ότι είσαι εσύ ο υπερτυχερός και χαμογέλα!

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις