Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βάσεις 2017: Η ξεχωριστή ιστορία της Κωνσταντίνας Μπισιρίτσα – Διόρθωσε το λάθος 19 χρόνια μετρά [pic]

Βάσεις 2017: Η ξεχωριστή ιστορία της Κωνσταντίνας Μπισιρίτσα – Διόρθωσε το λάθος 19 χρόνια μετρά [pic]

Για την ίδια ήταν στοίχημα ζωής. Προσπάθησε, δικαιώθηκε και πλέον δίνει τις δικές της συμβουλές…

Η Κωνσταντίνα Μπισιρίτσα είναι Κοζανίτισσα, με καταγωγή από τους Λαζαράδες και την Ελάτη του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, μητέρα μίας γλυκιάς 3χρονης κόρης και σύζυγος. Οι στόχοι της σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος δεν περιορίστηκαν μέσα στο πλαίσιο της συζύγου και μητέρας. Θέλοντας να δώσει στον εαυτό της αυτό που της έλειπε, αποφάσισε να κυνηγήσει τους στόχους της δίνοντας Πανελλαδικές εξετάσεις και περνώντας στο Παιδαγωγικό Τμήμα, όπου ήταν μία έντονη επιθυμία που της δημιουργήθηκε κυρίως μετά την απόκτηση του παιδιού της.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Κωνσταντίνα έχει σπουδάσει στο παρελθόν Χημικός, κάτι που όπως η ίδια δήλωσε δεν ήταν δική της επιλογή. Το γεγονός αυτό την έκανε πάντα να αισθάνεται ότι στη ζωή δεν έχει πάρει ακόμα αυτό που θέλει. «Δεν εκφράστηκα ποτέ μέσα απ’ αυτό, δεν μου άρεσε ποτέ, ούτε και τότε που πέρασα Χημικός, ούτε και στη συνέχεια. Εάν οι γονείς είναι διορατικοί και έχουν κάποια σχέση με το αντικείμενο, μπορούν να σε κατευθύνουν σωστά. Εμένα οι γονείς μου είχαν άλλα κριτήρια και με οδήγησαν λάθος και κατ “επέκταση έκανα κάτι που δεν ήθελα ποτέ. Τώρα με εντελώς διαφορετικά κριτήρια και αντίληψη για τα θέλω μου, είναι μία καθαρά δική μου απόφαση».

Η 37χρονη Κωνσταντίνα κατάφερε να περάσει 7η στο Παιδαγωγικό Τμήμα της Φλώρινας ενώ στο παρελθόν δούλευε για πολλά χρόνια Ιατρικός Επισκέπτης στη Θεσσαλονίκη. “Είναι λάθος οι γονείς να παρεμβαίνουν στο τι θα σπουδάσει το παιδί τους. Βέβαια, στην ηλικία των 18 ετών, όπου τα πράγματα για τα παιδιά είναι ακόμη μετέωρα, παρεμβαίνουν οι γονείς και δίνουν μία κατεύθυνση. Από όλο αυτό που έχω ζήσει εγώ, το μόνο που έχω καταλάβει είναι, ότι πρέπει όλοι να προσπαθούμε γι” αυτό που θέλουμε πραγματικά, γι” αυτό που θα μας κάνει ευτυχισμένους” δηλώνει η ίδια.

Πηγή: kozanilife.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις