Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βοιωτία: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – Σκοτώθηκε οδηγός μπροστά στη γυναίκα του – Αγωνία για τους τραυματίες του τροχαίου!

Το νέο τροχαίο στη Βοιωτία ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων στην ατελείωτη σχετική λίστα. Ο θάνατος του οδηγού ήταν ακαριαίος…

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο Θηβών – Λιβαδειάς με θύμα αυτή τη φορά έναν 70χρονο. Ο άτυχος οδηγός κινούνταν το πρωί γύρω στις 07:00 στο 40ο χιλιόμετρο της παραπάνω οδού. Συνοδηγός η 68χρονη σύζυγός του. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί το αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τρακτέρ που οδηγούσε 49χρονος κάτοικος της περιοχής.

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκε νεκρός ο 70χρονος οδηγός του ΙΧ, ενώ τραυματισμένοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς η σύζυγός του και ο οδηγός του γεωργικού ελκυστήρα. Τα αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Λιβαδειάς.

Οργή για παράνομο παρκάρισμα στο Ηράκλειο

Ένα παράνομο παρκάρισμα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στους συνανθρώπους μας, κυκλοφοριακό κομφούζιο ή και πολλά νεύρα σε όσους αναγκάζονται να περιμένουν μέχρι ο οδηγός να βγάλει το όχημα του από το σημείο που εμποδίζει. Ένα τέτοιο περιστατικό σημειώθηκε στο Μασταμπά στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο ύψος της εκκλησίας της Παναγίτσας, με ένα οδηγό να έχει αφήσει στη μέση του δρόμου το αυτοκίνητο του για να… κάνει τις δουλειές του.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μπλοκάρει ολόκληρη η οδός Ιερολοχιτών, το πρωί της Τετάρτης, με το λεωφορείο που απεικονίζεται στις φωτογραφίες να πρωτοστατεί! Ο οδηγός του λεωφορείου, χωρίς να μπορεί να κάνει διαφορετικά, κατέβηκε από το μεγάλο όχημα περιμένοντας καρτερικά  να απομακρυνθεί το «εμπόδιο» προκειμένου να ξεμπλοκάρει ο δρόμος.

Το παράνομο παρκάρισμα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα παράνομο παρκάρισμα προκαλεί μποτιλιάρισμα. Πρόκειται για καθημερινές εικόνες που δημιουργούν ένα σκηνικό χάους στην πόλη και αναμφισβήτητα εξοργίζουν όλους όσους υποχρεούνται να υπομένουν αυτή την κατάσταση.

Πηγή: lamiareport.gr, neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις