Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βοιωτία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μπάμπης Σταύρου – Νέα τραγωδία στην εθνική οδό!

Βοιωτία: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μπάμπης Σταύρου – Νέα τραγωδία στην εθνική οδό!

Συγκλονίζει το νέο τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό. Νεκρός ο Μπάμπης Σταύρου μετά τη σύγκρουση αυτοκινήτου με φορτηγό…

Ο Μπάμπης Σταύρου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα και οι συγγενείς του στη Βοιωτία βυθίστηκαν στο πένθος. Το δυστύχημα έγινε στην εθνική οδό, μετα απο σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε με φορτηγό.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία και η παράταξη της ΝΔ απο την τραγική είδηση μιας και ο πατέρας του άτυχου οδηγού ήταν επι χρονια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτίας.

Η οργάνωση μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Αναφέρει πως: “την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου και ώρα 12 στην Xαιρώνεια, αποχαιρετούμε τον Xαράλαμπο Σταύρου. Συντετριμμένοι από την ξαφνική του απώλεια εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πατέρα του, σε έναν δικό μας άνθρωπο & πρώην πρόεδρο της NOΔE Bοιωτίας, Bασίλη, στη μητέρα του Παρασκευή και στον αδερφό του Λουκά. Ας είναι ο τελευταίος που χάνει άδικα την ζωή του στην άσφαλτο.”

Σοβαρό τροχαίο στην Καβάλα με ντελιβερά

Το μηχανάκι που οδηγούσε ο 20χρονος ντελιβεράς, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι (05-12-2017). Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σοβαρά ο 20χρονος, ο οποίος έκανε διανομή φαγητο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο οδηγός του δικύκλου είναι 20 ετών, εργάζεται ως ντελίβερι σε τοπική επιχείρηση.

Πηγή: tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις