Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Βοιωτία: Το μεγάλο λάθος του επίδοξου ληστή της τράπεζας – Η κλωτσιά και τα γυαλιά ηλίου!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αποκαλύψεις για μια ληστεία που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο δράστης κατάφερε να αιφνιδιάσει υπαλλήλους και πελάτες αλλά τα πράγματα πήραν δυσάρεστη τροπή για τον ίδιο…

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι στην τράπεζα Πειραιώς στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όταν ένας άνδρας φορώντας γυαλιά ηλίου και καπέλο τύπου τζόκεϊ, μπήκε στην τράπεζα με σκοπό να την ληστέψει, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχε σχεδιάσει. Ο 46χρονος όταν έφτασε στο ταμείο έβγαλε από ένα σακίδιο μια κοντόκαννη καραμπίνα και φώναξε ”ληστεία” απειλώντας με το όπλο υπαλλήλους και πελάτες. Ζήτησε επιτακτικά τα χρήματα από τον ταμία και ταυτόχρονα έκανε μια κίνηση να κουμπώσει το σακίδιο που παρέμεινε ανοιχτό όταν έβγαλε την καραμπίνα. Αυτό ήταν και το μοιραίο λάθος.

Κάνοντας την κίνηση του έπεσαν τα γυαλιά και έσκυψε να τα πάρει. Τότε ένας πελάτης που ήταν κοντά έδρασε αστραπιαία και τον κλώτσησε δυνατά στο πρόσωπο. Λένε μάλιστα ότι από την κλωτσιά του έσπασε την μύτη. Ο ληστής έπεσε κάτω ζαλισμένος και η καραμπίνα του έφυγε από τα χέρια. Ένας άλλος πελάτης απομακρύνει το όπλο, ενώ ο επίδοξος ληστής μισοζαλισμένος από την κλωτσιά προσπαθεί να βγει φύγει από την τράπεζα. Ο πελάτης που τον κλώτσησε όμως τον προλαβαίνει στην πόρτα και τον ακινητοποιεί.

Σε λίγα λεπτά έφτασαν και οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Τανάγρας και του πέρασαν χειροπέδες. Ο 46χρονος στη συνέχεια δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς, ωστόσο από την έρευνα προέκυψε ότι ήταν κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Ο 46χρονος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για ληστείες και άλλα αδικήματα σε περιοχές της Αττικής, ενώ είχε αποφυλακισθεί τον περασμένο Μάρτιο.

Πηγή: lamiareport.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε